אולי כאן זה המקום?..

truelove84

New member
אולי כאן זה המקום?..

היי לכולן..שבת שלום... אני בעיקרון יחסית על תקן קורא סמוי כאן בפורום.. אני נורא נהנה לקרוא את הסיטואציות והמקרים שמתרחשים כאן... בכל אופן אני אציג את עצמי..שמי איציק בחור בן 26 ( בקרוב..בדצמבר..) כרגע אני עובד ב-2 משרות במקביל ( חרוץ , או מה ?! ) בקרוב גם אעבור לי דירה עם שותפים ( צריכים לעזוב את הקן מתישהו לא ? ) וגם לומד מדעי התנהגות בין השאר.. בכל אופן אני כרגע פנוי..סיימתי קשר של 3 שנים לפני כשנה לערך.. ומאז...היו סתם דייטים די מאכזבים .. ובאמת אני עכשיו בשלב של בשלות לזוגיות אמיתית בכל המובנים ... אני לא כ"כ יודע איך להציג את עצמי באמת בלי להשתחצן יתר על המידה...אבל אני חושב שאני בנאדם שכבר לא כ"כ מוצאים בחיי היומיום..אני בנאדם שנורא דוגל ב-אמת וכנות לטוב ולרע..בנאדם נורא רגשן...כמובן שרציני שממש עבר את שלב המשחקים והשטויות..ניראה טוב ( תלוי בעיני המתבוננת כמובן )..ובנאדם שאני חושב שכיף סה"כ לדבר איתו ולצחוק איתו בכל אופן עם האחת נמצאת כאן בפורום וזה נשמע לה מתאים ולעניין אז..בכיף תכתבו לי :) בפייסבוק : itzik romy או כאן בפורום... ואם הגעתן עד לכאן באמת אני מעריך אתכן המשך שבת שלום,וכמובן שתחול עלינו שנה טובה מלאת אהבה ואושר..

24 ברבלה

New member
בהצלחה ../images/Emo140.gif

הפורום הזה קצת מת, תנסה בבינו לבינה למרות ששם עלולים לסקול אותך באבנים, התגובות שם קצת קטלניות...

G I R L P

New member
ברוכבא איצקו ../images/Emo13.gif

נשמע שאתה ממש ממש מעוניין בקשר- שיהיה בהצלחה!!! {ואל תקשיב לזאת שמעלי, תנסה את מזלך בכל פורום אפשרי בפרסם!}

האמת שיש לי חברה להכיר לך

בכל מקרה

למעלה