איפה הדר אני מחכה למתכון
וזה מה שאני הולכת להכין היום פטוצ´יני עם נתחי עוף, כוסברה ועגבניות מיובשות 500 גרם פטוצ´יני שמן זית לטיגון 300 גרם חזה עוף, חתוך לפיסות בגודל 2 ס"מ 50 גרם פטריות ירדן, קרועות 150 גרם פטריות שמפיניון פרוסות 3 גבעולי בצל ירוק, קצוצים 2 כפות פסטו כוסברה (אפשר קנוי, עדיף טרי) 1 כף פסטו בזיליקום (אפשר קנוי, עדיף טרי) 2 כפות עגבניות מיובשות בשמן, קצוצות 1/2 כוס ציר עוף או בקר מלח ופלפל שחור גרוס טרי פרמזן להגשה * מבשלים את הפטוצ´יני במי מלח ובמקביל מתחילים בהכנת הרוטב. * במחבת עם שמן זית מטגנים קלות את העוף. מוסיפים פטריות ובצל ירוק ומזהיבים. * מוסיפים את שני סוגי הפסטו, העגבניות המיובשות והציר ומתבלים במלח ופלפל. * מוסיפים את הפטוצ´יני המבושל, מערבבים יחד כדקה ומגישים עם פרמזן. * חובבי הכוסברה מוזמנים להוסיף צרור גדול של עלי כוסברה קצוצים, בשלב ערבוב הפסטה עם הרוטב.