אולי כן ואולי לא...

mr small

New member
אולי כן ואולי לא...

אני תוכניתן SYSTEM MF טובת בעל כ-6 שנות ניסיון צבאיות עומד בפני דילמת שחרור. אשמח לקבל את דעתכם על המצב בשוק לתחום משרות זה.... אני הולך למספר ראיונות עבודה... מה לדעתכם שכר ריאלי למשרה מסוג זה. תודה מראש.

RORRI 2003

New member
אחד המקצועות השווים ביותר היום../images/Emo70.gif

בהחלט יהיו הצעות פוטנציאליות (לי יש אחת בכל אופן) תשלח לי קורות חיים אני אשמח לדבר איתך בכל מקרה השוק מאוד צבא לבוגרי ממר"מ, במיוחד בתחום ה-MF ,טהשכר יהי הרבה יותר מפתה מהצבא אם אתה מחפש צור עמי קשר רורי

n1r2a3

New member
שאלה בקשר ל-SYSTEM MF

לי יש נסיון בתוכנה אך לא ב-SYSTEM MF. אין לי ספק שאני יכול ללמוד תחום זה אבל אני חושש שגם אם אלמד לא יקבלו אותי לעבודה בגלל שאהיה חסר נסיון וגם בגלל שאני בן 47. האם לדעתכם כדאי לי לנסות להכנס לתחום זה ? האם סביר להניח שתחום זה יהיה מבוקש גם בעוד כמה שנים ?

siv30

New member
לדעתי המקום הכי בטוח היום הוא בצבא

עוד שנה שנתיים תשקול. היום בכלל תוכניתנים MF הם עם הולך ונכחד לכן ערכם עולה בשוק. אבל מאידך בגלל השוק הקשה היום, הייתי מעדיפה צבא ובטחון על פני שוק חופשי ולא יציב.

זה מקצוע שמעט מתמחים בו

אף אחד לא שש לצלול לתוך המפלצות האילו ולכן איש סיסטם טוב שווה המון. רק תשתדל לא לעבוד בחברת כוח אדם ("גולגולת")

pixiER

New member
הסקרנות...

אכפת לך להסביר למי שאין לו מושג מה זה הדבר הזה שאתה מדבר עליו?

מדובר על מחשבים מרכזיים של י.ב.מ.

תוכניתן סיסטם מבצע התקנות, כיוונונים. תחזוקה וכתיבת פרוצדורות. המערכות המרכזיות האילו דורשות תחזוקה וטיפול בלתי פוסקים והן דורשות נסיון מעשי רב והכרות עם פרמטרים רבים, אין היום בשוק הרבה אנשי סיסטם פנויים

n1r2a3

New member
שאלה בקשר ל-SYSYEM MF

לי יש נסיון בתוכנה אך לא ב-SYSTEM MF. אין לי ספק שאני יכול ללמוד תחום זה אבל אני חושש שגם אם אלמד לא יקבלו אותי לעבודה בגלל שאהיה חסר נסיון וגם בגלל שאני בן 47. האם לדעתכם כדאי לי לנסות להכנס לתחום זה ? האם סביר להניח שתחום זה יהיה מבוקש גם בעוד כמה שנים ?

למעלה