(אולי לא דיאטה...אבל) ביום שכזה-שבא

חן (*_*)

New member
(אולי לא דיאטה...אבל) ביום שכזה-שבא

לבכות
(רוצה לשתף אתכם קצת ברגשותי) דווקא, לחיות
לחיות כמו במלחמה , מראות קשים..... פיגוע רודף פיגוע.....פצועים.הרוגים..... בוגרים וילדים, ללא אבחנה, ריח המוות נישא באוויר......וגם....... ..הפחד..........החרדה....... ו.......הרצון העז לחיים ..להינות מהחיים- אולי "בדווקא", לנצל כל רגע בחסכנות רוצה לחיות !!! ולא סתם, אלא בארצי-בארץ הזאת ! רוצה להמשיך לטייל בערים ובהרים לצאת סתם כך עם חברה, לסידורים לבלות את ימי בחולין ובשמחות ולא ללכת מזומנות להלוויות רוצה לחיות חיים פשוטים לחלום על אהבה וכוכבים אותנו לים, אף אחד לא יזרוק (אני אישית, גם לא יודעת לשחות). למרות הכאב, הבכי והשכול אל יצאו אויבינו במחול, בעת צרה, מאוחדים-מאילת ועד דן, לא ניכנע לטרור- לא נזוז מכאן!!!

חן (*_*)

New member
לדעתי- שווה מאוד לקרוא............

אבל אני לא אובייקטיבית. מעניין אם קראתם והאסון שקרה אתמול עד כדי כך לא מעניין, או כתיבתי, או שהפורום לא זז מילימיטר מנושא הקלוריות? רוצה להאמין שפשוט ההודעה הלכה לאיבוד בין רבות. יום טוב לכולנו. אוה... ובענייני הדיאטה- אני עושה את הדיאטה של אולגה רז "לאכול לחם ולרזות" - מומלץ. יום טוב ושקט

אביטל +

New member
בהחלט קראתי

אגב, זה שלא מגיבים זה לא אומר שלא קוראים לא תמיד יש מה להגיד לגבי הפורום - מבחינתי זה דווקא טוב שהעולם החיצון והאמיתי לא נכנס יותר מדי לפורום. לפחות מבחינת פיגועים ופוליטיקה וכו´. גם ככה חשבתי המון על מה שקרה, ואין לי שום צורך להיכנס לדיונים על הנושא. אני כן צריכה מקום שבו אין את זה. מעין זריקה של נורמליות ושפיות. למרות הכל אנחנו צריגים להמשיך לחיות את חיינו, בדיוק כמו שכתבת בעצמך. ובשבילי להמשיך בשגרה זה חלק מזה. ככה זה לפחות אצלי.

firte

New member
חן...קראתי כבר אתמול...יפה!

זה שלא תמיד מגיבים לא אומר שלא קוראים.

שלגיה**

New member
חן

מסכימה עם תחושותייך לגבי המצב במדינה. לא רוצה להרחיב את היריעה בנושא כי הוא כואב לי מדיי. להבדיל מכך אלפי הבדלות בעניין החשיבות: ספרי איך ומה את עושה בנושא של דיאטת הלחם של אולגה רז? תפריט? האם הוא משביע אותך ומסתדר לך מבחינת סדר היום? בהצלחה

חן (*_*)

New member
שילגייה, התפריט מתאים לי ככפפה ליד

ויכולה לשלוח לך, או לפרסם כאן את עיקרי התוכנית, אשר עובדת על הסיבה להשמנה ולא רק על ספירת קלוריות. יש שני שלבים בתוכנית, הראשון ש שבועיים, והשני לכל החיים
. (אני מחוץ לבית רוב היום, ונוח לי מאוד בתוכנית הזו במהלך השבוע, רק על סופי השבוע עדיין לא התגברתי). שיהיו לכולנו ימים טובים ושקטים

אביטל +

New member
במקרה של הדיאטה הזאת

שווה מאוד לקנות את הספר יש שם הרבה דברים טובים כמו התיאוריה עצמה, כמו תפריטים. אם הייתי הולכת לפי שיטה מסויימת או תפריטים, סביר להניח שהייתי הולכת על דיאטת הלחם.

למעלה