אולי לא הכי מתאים לפה, אבל.... מישהו ראה במקרה את Batman: Mask of the Phantasm?
A Animaster New member 25/1/03 #1 אולי לא הכי מתאים לפה, אבל.... מישהו ראה במקרה את Batman: Mask of the Phantasm?
A Animaster New member 25/1/03 #3 משהו מציק לי בסוף של הסרט..../images/Emo58.gif מראים את הסצינה שבה אנדראה לוקחת עימה את הג´וקר, ואז כל המתקן מתפוצץ. עכשיו, רואים שאנדראה חיה בסוף של הסרט, אבל השאלה שלי היא איך לעזאזל הג´וקר שרד. כלומר, אם אנדראה לא הרגה אותו, אז מה היא עשתה איתו?
משהו מציק לי בסוף של הסרט..../images/Emo58.gif מראים את הסצינה שבה אנדראה לוקחת עימה את הג´וקר, ואז כל המתקן מתפוצץ. עכשיו, רואים שאנדראה חיה בסוף של הסרט, אבל השאלה שלי היא איך לעזאזל הג´וקר שרד. כלומר, אם אנדראה לא הרגה אותו, אז מה היא עשתה איתו?
O ogmios New member 25/1/03 #7 מצטער זה היה מלפני הרבה יותר מידי זמן כדי שאני גם _אזכור_ משהו מהסרט... אדיוס, אוגמיוס מזדקן לאיטו
D Deathatred New member 25/1/03 #8 עוד שאלה שאתה צריך לשאול מתי הסרט ממוקם מבחינה כרונולוגית? יתכן שהם השאירו את הסיום בנוגע לג´וקר פתוח כדי שהם יוכלו להמשיך להשתמש בו בסדרה המצוירת.
עוד שאלה שאתה צריך לשאול מתי הסרט ממוקם מבחינה כרונולוגית? יתכן שהם השאירו את הסיום בנוגע לג´וקר פתוח כדי שהם יוכלו להמשיך להשתמש בו בסדרה המצוירת.
D Deathatred New member 25/1/03 #4 כן. הסרט מומלץ בחום. הרבה יור גותי מאשר הסידרה המצוירת והמוסיקה הגותית מצוינת וממש מוסיפה לאוירה. גם התסריט מצויין ויש בו פלשבקים לשנים הראשונות של באטמן.
כן. הסרט מומלץ בחום. הרבה יור גותי מאשר הסידרה המצוירת והמוסיקה הגותית מצוינת וממש מוסיפה לאוירה. גם התסריט מצויין ויש בו פלשבקים לשנים הראשונות של באטמן.
A Animaster New member 25/1/03 #6 אף אחד לא יודע את התשובה? ד"א, אני ממליץ מאוד גם על Return of the joker (Uncut Version).