אולי לא נזדקק לתקיפה באיראן. וניתן לכוחות הטבע לעשות את שלהם?

חורזת באהבה

Well-known member
מנהל
באירן מספר מוקדים של רעידות אדמה, כולל בטהרן.
לא ידועה סיבת הרעש:).

lemner40

Well-known member
באירן מספר מוקדים של רעידות אדמה, כולל בטהרן.
לא ידועה סיבת הרעש:).
רק שזאת עובדה לא נכונה.
השבוע היתה רק רעידת אדמה אחת באירן , לא כמה ולא בטהרן.
במקום רחוק.
הערכות הם שזה ניסוי גרעיני אירני.
הפוך ממה שכתבת.
לא ייאמן כמה מטומטמים הם ימנים ישראלים

אבי בן 1231

Well-known member
רק שזאת עובדה לא נכונה.
השבוע היתה רק רעידת אדמה אחת באירן , לא כמה ולא בטהרן.
במקום רחוק.
הערכות הם שזה ניסוי גרעיני אירני.
הפוך ממה שכתבת.
לא ייאמן כמה מטומטמים הם ימנים ישראלים
באמת לא ייאמן כמה הימניים מטומטמים אך ................. ו ............ אך ................ ענק!
הפלא ופלא שעדיין לא הגיעו לכדי
5% מהטימטום השמאלני!!
נתתי לך חומר למחשבה אם הינך מסוגל לחשוב!!! :sneaky: ;)

dory30

Well-known member
לפעמים קורה ש "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים". אגב, אני מזכיר שרוב האיראנים לא אוהדים את המשטר וישמחו לנצל תקיפה או כל משבר אחר ע"מ לקחת את השלטון מהאייתולות- אחרי 45 שנים של מהפכה איסלמית.

Harrington

Well-known member
מנהל
לפעמים קורה ש "צדיקים מלאכתם נעשית בידי אחרים". אגב, אני מזכיר שרוב האיראנים לא אוהדים את המשטר וישמחו לנצל תקיפה או כל משבר אחר ע"מ לקחת את השלטון מהאייתולות- אחרי 45 שנים של מהפכה איסלמית.
קח בחשבון שתחושתנו שזה "הרוב" שם באירן, הינה תחושה סובייקטיבית שאנחנו שואפים מדיווחי התקשורת הישראלית ואולי מעט תקשורת זרה. אך לא ממקור של 'הצד השני', אלא ממקור שהוא בעל אינטרס מובהק להעביר לנו את המסר הזה ולנטוע אותו במוחנו.

האם זה נכון או לא? נכון להיום "הרוב" הזה לא הצליח להפיל את השלטון. יותר מזה, כמות המוחים שם בהפגנות שנחשבות המוניות היא די נמוכה יחסית לגודל המדינה ואוכלוסייתה. אז אמנם אפשר לייחס את זה לפחד כמובן, לאור הדרך בה משמרות המהפכה נוהגות להגיב שם, אבל גם אפשרי לחלוטין ש"הרוב" הוא לא בדיוק במקום שנדמה לנו שהוא נמצא.

dory30

Well-known member
האם זה נכון או לא? נכון להיום "הרוב" הזה לא הצליח להפיל את השלטון. יותר מזה, כמות המוחים שם בהפגנות שנחשבות המוניות היא די נמוכה יחסית לגודל המדינה ואוכלוסייתה. אז אמנם אפשר לייחס את זה לפחד כמובן, לאור הדרך בה משמרות המהפכה נוהגות להגיב שם, אבל גם אפשרי לחלוטין ש"הרוב" הוא לא בדיוק במקום שנדמה לנו שהוא נמצא.
על זה אני מסכים. אולי הם צריכים קצת עזרה מאיתנו?

למעלה