אולי לכם יש רעיון?

שרון123

New member
אולי לכם יש רעיון?

שאלתי בפורום הורים אבל אולי דווקא אתם תעזרו לי ירדן תהיה בת 6 בינואר, ואני כבר מוטרדת. ירדן לקוית שמיעה, וכל הרעש, ההמולה, והבלגן בימי הולדת הסטנדרטיים (ליצן. קוסם), מאד קשים לה. היא שונאת ללכת לימי הולדת, ואם כבר הולכת, בדרך כלל יוצאת בוכה כי הרעש משגע אותה (בדרך כלל היא ילדה מאד חברותית ואהובה). אני מחפשת הפעלה אחרת ליום ההולדת המתקרב - יכול להיות משהו עם חיות/הצגה, או כל רעיון אחר יתקבל בשימחה. אנחנו גרים בשוהם (ליד נתב"ג) תודה שרון

חני ב

New member
בשמחה

תעדכני אם מצאת משהו טוב. אם את חושבת על תאטרון, יש בשהם אחת שמתעסקת בזה, היא עשתה בגן של רומי בשנה שעברה פעם בשבוע הצגה (או שהביאה אחת). אוכל לתת לך את מס´ הטלפון של בעלי הגן אם תרצי.

Diana M

New member
יום הולדת אמור להיות יום מיוחד

של בעל/ת השמחה. לכן לדעתי, התכנים צריכים להיות כאלה שיהיו אהובים במיוחד עליו/ה. איני חושבת כי יש טעם לערוך פעילות שגורמת לירדן מצוקה או אפילו הרגשה לא נעימה ולא מהנה. לכן רצוי להתחיל ממה שירדן אוהבת: יצירה, מחפשים את המטמון, הצגה, טיול, משחקי חברה, אפיית עוגיות, פעילות עם בעלי חיים. וסביב זה לבנות את יום ההולדת. ילדים נהנים בדרך כלל מכל פעילות. ודווקא פעילות שונה, שאינה רעש וצילצולים כפי שמקובל במרבית ימיי ההולדת עשויה לגרום להם להנאה מיוחדת. ברכות לירדן המתוקה

למעלה