אולי לכם יש רעיון

hirshfe

New member
אולי לכם יש רעיון

לפני כשבוע וחצי נדבי קיבל את החיסון של גיל שנה דהיינו משולשת + מחומשת. ביום ראשון היה לו חום והוא כמעט לא אכל, פלוס שיעול נוראי החום עבר, השיעול כמעט לא קיים אבל נדב לא אוכל, כלום לא מצוקים לא מטרנה הוא מסתפק בקבוק מטרנה ביום מה עושים?

shno

New member
לי אין רעיון ../images/Emo4.gif

חוץ מאשר להתקשר לטיפת חלב ולשאול אם זה משהו מוכר וידוע.

ferdinand

New member
../images/Emo45.gif כדאי ללכת לרופא.

וגם לעדכן, ולהתעדכן בטיפת חלב. לפחות בשביל להסיר דאגות. לא אכנס לזה עכשיו, מקוצר זמן, אז רק ככותרות: אנחנו מטופלים אצל הומאופתית, ולא נותנים חיסונים בכלל.

hirshfe

New member
לרופא יש תור מחר בבוקר

זה ברור (הוא לא מקבל היום בצהריים) חשבתי על רעיונות בנתיים הילד מחייך ומתנהג כמעט רגיל

תאירU4

New member
ובכלל בילד הבא.

תפצלו את החיסונים! אני פיצלתי לכולם. לא צריך להגזים ולהפיל על הילד את כל החיסונים ביחד. ואמנם לא נכנסים כאן לדיון הזה, אבל מי שלא מחסן בכלל מרגיז אותי נורא! אבל לא נכנסים לזה עכשיו...

hirshfe

New member
זה ללא ספק

את הלקח הזה למדתי ואפשר לנצל את הדיון לכעס על ההורים שלא מחסנים כי...

תאירU4

New member
אני לא כועסת עליהם.

אני רק חושבת שזה לא הכי חכם בעולם... לצפות להגנה בגלל הסביבה... וככל שהם מתרבים ככה גם חוזרות כל המחלות הנוראיות האלה. בבקשה לכל ההורים הלא מחסנים. תשאירו את ההגנה הסביבתית לילדים שאין לנו אפשרות לחסן אותם בזמן בגלל מחלות, הקטנה שלי בת 3 ועדיין לא סיימנו עם החיסונים. אל תבזבזו לנו את ההגנה הסביבתית.. פליז...

ferdinand

New member
ניכנס! ניכנס!

(לדיון הזה) זה חשוב (both ways) והתכוונתי להעלות את זה מתיש'ו. רק לא עכשיו

חנול

New member
לא יכולה להתעלם

לא ברור לי למה פיצול החיסונים עוזר . אולי מישהו יואיל להסביר לי- מה שמוזרק זה אותו חומר בדיוק, איך הגעתם למסקנה שזה השילוב שמחליש אותם? מישהו יודע בוודאות שרק בגלל הפיצול הקטנטנים לא יחלו?

רווי1

New member
ממה שאני הבנתי

מי שמפצל עושה זאת בין היתר על מנת להמנע משתי דקירות באותו יום - ביד ובירך.

schlomitsmile

Member
מנהל
חיסון הוא כידוע, גורמי מחלה מוחלשים שמעוררים את הגוף לייצר נוגדנים (כיום יש גם חיסונים סינטטיים, אבל העיקרון הבסיסי הוא עדיין אותו עקרון). לכן ברור, שככל שהגוף צריך להתגייס בבת-אחת להתגונן בפני יותר מתקיפים, יותר קשה לו. לכן למשל, לא מחסנים ילד עם חום. מחכים שיבריא ורק אז מחסנים.

akavishon

New member
זה יעבור

שהגדולה שלנו קיבלה את החיסון, במשך יומים היא שכבה מול הטלויזיה כמו שטיח. זה חיסון מאוד קשה להם, אבל זה עובר. אנחנו עם הקטן ממתינים קצת שיעבור החורף לפני שנחסן אותו

hirshfe

New member
לא התרגשתי מהייומים האלה

הם עברו אם חום גבוה מאז עברו יומיים והוא עדיין לא אוכל

hirshfe

New member
עדכון - אחרי ביקר אצל הרופא

בסופו של דבר מדובר בהצטרפות מקרים לא קשור לחום שהיה נדבי מוציא עכשיו שתי שיינים טוחו יחד (9 ו-10 שלו), שזה נדיר. אבל מלווה בכאבים מצידו כל מה שצריך, זה פשוט למרוח יותר את ג'ל וגם אפשר לתת אקמולי (אני לא אוהב לתת, אבל ניתן מעט)

shno

New member
טוב לשמוע (הכל יחסי, כמובן...../images/Emo8.gif)

אז כן - טוב לשמוע שזו רק הצטרפות מקרים ולא שום דבר "רציני". יצאו השיניים לאלתר!

למעלה