אולי למישהו יש רעיון למתנה

אולי למישהו יש רעיון למתנה

לאחותי המקסימה שממש פינקה אותי ולקחה מדי פעם את הילדים ושמרה אליהם כדי שלי יהיו כמה שעות חופש בחופש הזה? לימי הולדת שלה קניתי כבר שרשראות, תיק, ערכת 5 החושים, איפור,ספר, מערכת כלי בית מדי פעם אני מפנקת אותה במתנות קטנות וחמודות. ניתקעתי- לא בא לי משהו שכבר קניתי לה , תקציב - עד 150 ש"ח. תודה.

וואו, שאלה קשה

לי לוקח שבועות עד שאני מוצאת מתנה שתניח את דעתי. אבל תנסי לחשוב על אולי משהו ליצור לה ולא סתם לקנות מוכן. ואם זה לא בשבילך תנסי לחפש אולי באינטרנט מתנות מקוריות ומוזרות שתמיד מצחיק לקבל. אני אחפש לך מחר אתרים אני כרגע עייפה מדי.

אולי ללכת להצגה/הופעה ביחד../images/Emo35.gif

או לקנות לה ספר בנושא תחביב שלה, או אביזר אחר שקשור לתחביב שלה.

התחביב שלה בישול וכבר קניתי

לה ספר בישול ואביזרים להכנת עוגות. הופעה יחד- היינו ב"ריטה" לחפני חודש.

מה דעתך על

פיג'מה חמודה? יש עכשיו בדלתא 40% הנחה על בגדי שינה, ויש דברים מאוד נחמדים- קניתי לעצמי.

המלצה-תרשמי אותה לסדנא של עיצוב

עוגות בבצק סוכר. את יכולה לשאול בפורום אומנות בעוגות לגבי סדנאות כאלו. זאת חוויה מדהימה של כמה שעות שבסופה הולכים עם עוגה מעוצבת הביתה. לא יודעת היכן את מתגוררת אחרת היתי ממליצה לך על כמה נשים מקסימות שמעבירות סדנאות כאלו. בהצלחה

בסוף קניתי לה סט של גופיה ותחתונים

לפי המלצה של שניצל עם פירה ואני מזמינה אותה לארוחת בוקר בארומה.

Ben Dor

New member
או שתצאו שניכם

או בכלל כל האחיות (אם יש עוד) לאיזה סרט הצה הופעה... או יום כיף (ספא, טיול) או...ספר או דיסק או...תעשי לה מזכרת משטויות שעישתם שהייתם מאז שהייתם קטנות...כל מיני תמונות משפטים וכדומה...

למעלה