אולי למישהו/י יש

מיי נהר

New member
אולי למישהו/י יש../images/Emo53.gif

אןלי למישהו יש מושג איפה אני יכולה להשיג את האותיות של הכתב הקלטי הקדום (לא הרונים הויקינגים) ומה הצליל של כל אות

מיי נהר

New member
תודה../images/Emo140.gif, אבל...

אני מחפשת כתב קלטי שדומה מאוד ויזואלית לרונים הויקינגים, אבל קצת יותר מפותח. מכיוון שנהגו לחרוט אותו על גזרי עץ או משהו דומה, הוא לא ממש השתמר, למעשה הממצא הארכיאולוגי היחיד, שנחרט באבן כמובן, התברר כחוזה שכירות. זהו, זה כל מה שאני יודעת על זה. אבל תודה שניסית בכל מקרה...

Ranger One

New member
אני מאמין

שאת מתייחסת לcelestiel script שאין לו שום קשר לקלטים, אבל נשמע בערך כמו מה שתיארת. נוודי, תהיה חמוד ותמצא כמה אתרים בנושא.

morning star

New member
האם הכוונה שלכם היא

לכתב המופיע באתר הבא (שבכלל, יש בו כל מיני תמונות חביבות) http://www.angelfire.com/pa2/sacredspiral/images/CelestialS.gif אם כן, לדעתי כלל אין קשר לקלטים... או לרונות. שלכם, הנווד

Ranger One

New member
ברור שאין...

אבל לעין הלא מלומדת (למשל מי שפתח את ההודעה העץ הזה) אין כזאת אבחנה חדה. וחוץ מזה, זה הדבר היחידי שאני חושב עליו שנראה כמו שילוב של רונות וogham.

מיי נהר

New member
נווד../images/Emo35.gif זאת הייתה עברית../images/Emo70.gif

לא יודעת מאיפה הבאת את זה...
מעניין למדי אבל אם אני לא טועה זה קצת יותר דומה לעברית מאשר לכל דבר אחר...תודה בכל אופן אבל זה אפילו לא מכיל רון אחד ואני מדברת על משהו שיש בו אותיות זהות לרונים ועוד אותיות אחרות, שאין ברונים אבל באותו סגנון כללי. חוץ מזה שג´סטין ירגיע, אני לא כזאת נעל...

morning star

New member
אני פשוט הבאתי קישור

ל Celestial Script שהזכיר ג´סטין... אני בכל זאת ממשיך לחפש. שלך הנווד

morning star

New member
אני יודע שאת האויים

היו כותבים על גזרי עץ ולכן גן נחשב ל"כתב העצים" (וכל אות סימלה עץ אחר החשוב לקלטים). אני אמשיך לחפש... שלך הנווד

morning star

New member
ואולי זה יעזור...

הכל על רונים: עמוד שנראה כאוסף מחקרים רציניים על רונים. תבדקי את הקישורים השונים - כפי הנראה ישנם שם קישורים העומדים על ההבדל שבין הרונים הויקינגיים לבין האנגלו-סקסיים. עוד עמוד, הפעם קנדי, המאפשר הצצה לסוגי הרונים השונים מקווה שיעזור, הנווד

מיי נהר

New member
../images/Emo24.gifשיחקת אותה נווד../images/Emo70.gif../images/Emo51.gif

מצאתי את מה שחיפשתי.

למעלה