אולי למישהי יש מושג עד איזה גיל נותנים טיפות A+D וברזל? נדמה לי שעד גיל שנה, אני טועה?
ד דניאל של מורן New member 8/1/02 #1 אולי למישהי יש מושג עד איזה גיל נותנים טיפות A+D וברזל? נדמה לי שעד גיל שנה, אני טועה?
א אמא של עוז New member 8/1/02 #4 בגיל שנה אבל... עושים להם בדיקת דם קודם ולפי התוצאות , הבנתי שיש ילדים שממשיכים עם הברזל לפעמים.
I Iris-1 New member 8/1/02 #5 עושים בדיקת דם בגיל 11 חודשים בערך וחוץ מזה אם תצאי לשמש ל-10 דקות ביום הילד בכלל לא יצטרך את הטיפות האלה. 10 דקות שמש משולות ל-2 טיפות. בפרט אם יש ילד שמסרב לפתוח את הפה בשבילך. ואת הטיפות מפסיקים בגיל שנה.
עושים בדיקת דם בגיל 11 חודשים בערך וחוץ מזה אם תצאי לשמש ל-10 דקות ביום הילד בכלל לא יצטרך את הטיפות האלה. 10 דקות שמש משולות ל-2 טיפות. בפרט אם יש ילד שמסרב לפתוח את הפה בשבילך. ואת הטיפות מפסיקים בגיל שנה.
ד דניאל של מורן New member 8/1/02 #6 הרופא ויתר לנו על הבדיקת דם, הוא אמר שמורן נראה טוב ואפשר לחסוך לו את הדקירה, אז מחר אני פשוט יתקשר אליו בבוקר לשאול על הטיפות. תודה על התשובות!
הרופא ויתר לנו על הבדיקת דם, הוא אמר שמורן נראה טוב ואפשר לחסוך לו את הדקירה, אז מחר אני פשוט יתקשר אליו בבוקר לשאול על הטיפות. תודה על התשובות!