אולי מאחורי אולי מצדדי... אולי נעלם

edlessme

New member
אולי מאחורי אולי מצדדי... אולי נעלם

מה אתם אומרים? איפה נעלמה כל המוזיקה הטובה של ימים ימימה.. כאילו.. אני לא רואה היום אף להקה שמגיעה לרמות של פינק פלויד\כוורת\וכדומה... למה זה נעלם?? למה היום הכל מוקף בדיסטורשן (בלעעכ..) צעקות ותכנים לעוסים של מעלה גרא???? למה חוץ מכמה להקות בודדות הכל הוא מוניקה סקס\אבריל לבין?? לאיפה כל זה נעלם??? whatever happened to my rock and roll? (ואגב... שימו לב לחתימה החדשה... מיליארד נקודות ואלונטית בלויה למזהה את זוג האחים שאמרו את זה באחד מהשירים שלהם...)

FaceLessMor

New member
....

חח.. לא יודעת איך משווים בין פינק פלויד לכוורת.. אבל שיהיה
לא נראה לי שהמוזיקה הטובה נעלמה.. פשוט אתה מתייחס אך ורק למוזיקת מיינסטרים.. (או ככה זה נשמע... אבריל לאבין/מוניקה סקס..).. אהה.. אני עייפה אין לי כוח להמשיך ולנסות להתעמק בזה.. ננסה מחר

edlessme

New member
אוף... קשיי ניסוח...

מה שהיתכוונתי זה שאפילו הלהקות שוליים מייצרות קאקא (לרוב.. עד היום ראיתי רק להקה אחת טובה בארץ).. אין יותר את הנגינה של אולדפילד\את יכולת הכתיבה של לו ריד\ הרוח הפלמחניקית של כוורת... הכל חרטאאאא! הכל! ואין מוצא מיזה... כאילו... אני יודע שיש להקות טובות.. סטטיסטית חייבות להיות... אבל פשוט.. וחוץ מאולי כמה שמתקרבות לאיכות של פעם... אין ממש קאמל חדש... ואין גזוז.. ואין בתיך!

GingerBread Man

New member
שמע את הבילויים!

הם ממש ענקיים לטעמי! ואל לך להתבלבל עם הבליינים הזוועתיים.

GingerBread Man

New member
אם דיברת על רוח פלמח להם יש את זה

אני אפילו אתן כמה שירים שאני מכיר שלהם: אוטו זבל, כשנפוליאון יכבוש את עכו, אין בגטים בגטו וכו'..

נימרודל

New member
חיחיחי

אח שלי מת על השיר על נפוליאון: כשנפוליאווווווווווווון יכבוש את עכו... חח, אניווי לגבי להקות ישראליות הנה לך, והיהודים הם לא להקה להתעלם... לא שאני מתה עליהם אבל אני בהחלט מעריכה באיזשהו אופן... ולגבי לועזיות סתכלי כמה שושורים למעלה... פורקי פיין טרי, טייפ או נגיטיב... לא חסר...

edlessme

New member
שונא להיות קטנוני.. אבל בן...

כן, סבבה.. לא אומר שא-י-ן להקות טובות... פשוט.. ארר.. למה לא שומעים אותן יותר... כאילו... לא משנה מה זה ניראה כאילו שכל בן 40+ שאני שואל מכיר כל להקה שהייתה פעם.. אפילו רנאסנס (שאני, אגב ממש לא מבין מה כל כך טוב בה... אולי אני אקשיב לאלבום שיש לי מתישהוא שוב...) אבל היום.. חוחא ואיטלולא! אין שמץ של מוזיקה טובה... לפחות לא בתודעה הכללית... (כן, בוק שכמוני.. מעולם לא שמעתי על אף אחת מהלהקות שהזכרת..) וזאת הבעיה שלי! אין! פשוט אין!!! הזמנים האלו הם זמני חרטא ברטע (מעמעמע) ואין מנוס מזה... כל המוזיקה שהייתה שווה משהוא היא עכשיו ירדה למחתרת ואין לאף אחד שמץ מה קורה איתה... זה הכל מאוד מדכא כשחושבים על זה...

GingerBread Man

New member
יש מוזיקה טובה

רק צריך לחפש קצת יותר כדי למצוא אותה. היא לא מסביב או במיינסטרים. ואולי זה טוב שהיא לא שם.

noosh

New member
חחח אתה לומד לפסיכומטרי, נכון?

חוכא ואיתלולא.... חחחחחחח

rainbow demon

New member
חחח מה זה חוכא ואיתלולא?!

חצי שנה אחרי הפסיכומטרי, ואני כבר לא זוכר כמעט שום דבר חוץ מ איסטרא בלגינא קיש קיש קריא (או משהו בסגנון)

edlessme

New member
מה שנכון נכון...

אני רואה שאתה בור סוד שלא מאבד טיפה! או שמא זוהי אורכך וריבעך לדבר במילים אוסטניסיות? בקשר לרנסאנס... יש לי את טרן אוף ת'א קארדס.. ובלע... לא יודע... המוזיקה נהדרת.. אבל השירה שלה! אוף! יש לה קול של מורה למתמתיקה!!! ובקשר לזה שהן לא להקות מיינסטרים... מה שאני מנסה להגיד זה שמעצבן זה שפשוט המוזיקה הטובה שפעם הייתה יותר מיינסטרימית... היום מי שמע עליה? היום זה הכל חרטא (אוף... ציף ציף! אני לא מקלל רק בגללך שתדעי! וזה קשה.. כל כך קשה!) וזה רע שהמוזיקה הזאת לא במיינסטרים כי... אז... אנשים היו טובים יותר... מישום מה...

נימרודל

New member
אני יודעת שאתה בן בטעות ה י'

כן אתה צודק... מתחתרת, אפילו בטאואר רקורדס לא מצאתי. (חנות פצפונת אמנם של טאואר אבל עדיין)... רנסאנס הם מעולים!!! תקשיב לדיסק הירוק הזה שרואים את הוסלנית ועוד כמה ילדים ליידה והיא מספרת להם סיפור.. ברח לי השם. זה כזה שם של נסיכה... בכל אופן...

erezsh

New member
הרגע הורדתי ושמעתי את הבילויים

איום ונורא. אין לי מילים. את אוטו-זבל עוד הצלחתי לשמוע עד הסוף בלי לסגור את הנגן באימה, אבל זה דרש הרבה איפוק.

noosh

New member
הבילויים שולתים!!!!!!11

חחחחח ברצינות אבל טקסטים מעולים ומוזיקה טובה... מסתבר שיכולה לקום כאן מוזיקה מחתרתית שהיא לא וונאבי (לא, סאבלימינל וחבריו אינם מחתרתיים, ולא, אני לא רוצה לפתוח עוד דיון סטייל סאבלימינבל - טוב או רע? זו לא הנקודה)

Jam Head

New member
ככה....

תנסי לשמוע את הלהקות הבאות - Angalagard Godspeed you black Emperor The Flower Kings Virgin Black אפשר להוריד אותם בשלל התוכנות , או שאפשר אפילו לקנות דיסקים שלהם !

למעלה