אולי מגברים אקבל עצה אמיתית

אולי מגברים אקבל עצה אמיתית../images/Emo163.gif

מראש מצטערת אם ההודעה שלי תהיה ארוכה אבל חייבת לקבל עצתכם בנדון. לפני כמה חודשים התחדש קשר ביני ובין ידיד מהעבר.קשר כאן ברשת ובשיחות טלפון בלבד. בעבר לא היה בינינו שום קשר מעבר להיי ביי ומה נשמע. מדובר על התקופה בה שנינו היינו רווקים עדיין ועבדנו באותו מקום. השיחות בינינו התלהטו מרגע לרגע ומתח מיני שרר באויר. כיום הוא נשוי ואני גרושה. הוא סיפר עד כמה רע לו בבית אך אינו יכול להתגרש בגלל בעיה מסויימת בבית. החלטנו שנמצא את העיתוי המתאים ונפגש וכמובן לא פסלנו את האפשרות שאם נרצה נכנס לקשר אישי ואף אינטימי. מוכרחה לציין שכל שיחה בינינו הייתה נפלאה ותמיד חיכינו לשיחה הבאה. פעמים מספר אף יצא לנו לנהל שיחות חמות מאוד והרגע המתאים לפגישה קרה. כמובן שמבחינתו לצאת מהבית זה פרויקט. נפגשנו והמפגש בינינו היה -פשוט נהדר. זה היה לילה בפינה חשוכה באי שם. לולא ירד הלילה ובאמת היה מאוחר היינו נשארים שם גם כל הלילה. החלטנו שאנחנו הולכים על זה ויהיה מה שיהיהי....ותכננו מפגש נוסף בבית מלון. עד כאן הכל סבבה. הייתה לנו תיבת מסרים כדי שנוכל לשוחח בה ללא הפרעה. שיא הטמטום שאני בניתי לו אותה כי הוא לא מתמצא גדול בנושא. השיחות הנפלאות נמשכו בינינו ושוב ושוב אמרנו שחייבים למצוא יום שנפגש ונברח לנו לחדר ונכייף. לדאבוני אף יום לא נכנס לרשת וסיפר "סיפורים" שלא יכול כי הילדים בבית ותופסים לו את המחשב. ברגע שיוכל כמובן יכנס. זוכרים שאני זו שפתחתי לו את תיבת המסר? ובכן... בשיא סקרנותי נכנסתי לתיבה כדי לראות אם אכן לא נכנס בכלל ומה עם ההודעה ששלחתי לו מזמן... ומה אני רואה?! יש שם תחלופת מכתבים חמה בינו ובין אשה נשואה שפנתה אליו לתיבת המסרים. מתברר שגם פתח, (אחרי שגילה את האפשרויות בתיבה) תיבת הכרות. בקיצור במקביל לשיחות שלו איתי ולמפגש שלו איתי הוא קבע גם איתה וגם נפגש איתה לפי השיחות. במקרה התקשרתי אליו השבוע בדיוק כשהיה איתה, כי לפי התגובה שלו הבנתי שלא יכול לדבר ואח"כ חירטט לי שהיה עם אשתו בקניות. לפי תוכן המכתבים מתברר שזה הזמן שהיה איתה. זהו.......אני בשוק, כולי רועדת ופגועה ולא מצליחה לנשום. מה אני עושה? הוא לא יודע שקראתי את ההודעות ששלח וקיבל ממנה. נכון שזה מעשה לא יפה, אך הוא זה שביקש ממני לפתוח לו תיבה כדי שתהיה לנו דרך נסתרת שלנו לדבר גם כשהוא בבית ליד אשתו. להגיד לו? לנתק קשר בלי להגיד? להגיד לה? (כי היא השאירה שם את המייל שלה ומס' הפלאפון שלה) להמשיך בלי להגיד? מה אני עושה?! כל כך האמנתי בו. כל כך הייתי בטוחה שהוא שונה מהגברים הטיפוסים הנשואים, אבל מתברר שהוא לא שונה מהחתך הטיפוסי שמחפש כמות. אנא עזרו לי

ysph

New member
ניתוק מגע

לדעתי עליך רק לנתק מגע. ואם את יכולה לבטל לו את תיבת המסרים ללא ידיעתו. [גם אני אייני מבין בזה ]זה שתדברי איתו הוא ימצא סיפור עבורך. זה שתדברי איתה מה זה יתן לך.היא תיפנה אליו. והוא יחפיש את שמך. ויאכיל אותה בסיפור.אז תרדי מיזה.ותיתחמקי מימנו, ותישטפי אותו כאשר ואם יפנה אלייך.

אורזמן

New member
סיימי את היחסים בינכם

הקשר הזה לא בריא בכלל בכל מקרה את תהיי הצד הנפגע, אולי גם הוא, מאחר שהוא נשוי חבל שתיפגעי, את פנוייה לעשות מה שבא לך תמשיכי את חייך

מממ... נושא מורכב

אם אני קונה לילדה שלי יומן, זה אומר שמותר לי להציץ בו?? ואם את מסדרת לידיד שלך תיבה (רק בגלל שליטתך הטכנית) זה נותן לך את הזכות המוסרית לבדוק לו את התיבה? השאלה הראשונה היא מה סף רגישותך... למשל... אם היית קוראת ביומן שלו שהוא אוהב לעשות סקס עם ארבע בחורות ביחד... או שאולי הוא אוהב לעשות סקס עם חיות... ונניח, נניח שהוא היה אומר לך שהוא יעזוב את אישתו, אבל ביומן האישי שלו היה כתוב שהוא לא רוצה לעזוב??? האם כל סוד שיהיה לו מפנייך תיעלבי? או שרק נוכחותה של אישה אחרת? גם פנטזיה תעליב אותך? השאלה השניה היא מה הציפיות שלך מהמין האנושי בכלל? האם את מצפה שלבן זוגך לא יהיו סודות מפנייך? ואם כן, האם את חושבת שזה אפשרי פה על כדור הארץ? וודאי שלא. ואם כבר עקבת אחריו לתיבה... למה לא בלש פרטי? זה עניין של כסף, אבל אם את עשירה.. אז בשביל אישה עשירה בלש פרטי זה קלי קלות כמו שבשבילך להיכנס לתיבה שלו. השאלה היא האם את שמה על עצמך מגבלות כלשהן...? והשאלה השלישית. נעזוב לרגע את הדרך שבה הגעת לאינפורמציה שיש לו עוד אישה. מאיפה בא לך הביטחון שגבר שברור שהוא לא נאמן יסתפק בך בלבד? ושאלה הרביעית היא בכלל לא שאלה. הרי את לא רוצה אותו, נכון? כי הוא שיקר לך. אז מה השאלה פה? את גם לא צריכה תירוצים. לא צריך שום סיבה כדי לעזוב מישהו. פשוט עוזבים. אבל רק אם רוצים. והדבר הרביעי... יש לך אומץ עצום לבוא ולהתוודות פה בפורום על מה שעשית. זה מעיד על תמימות גדולה, ועל לב חם, ועל כנות ענקית. כל הכבוד לך. ברזל

zsahr1

New member
יש לך בעיה ...

א. הוא לא צריך לשקר לך כמובן כי אף אחד לא אוהב שמשקרים לו ומרמים אותו אבל מצד שני הוא לא מחוייב לך . ב. אין ספק שאת צריכה לנתק את הקשר איתו כי הוא רמאי , איך שהתחלת לספר את הבעיה כבר ידעתי מה את הולכת לרשום בסוף זה צפוי גברים כמוהו יש כמו נמלים , ואני חושב שאין עתיד אם אחד כזה . בהצלחה.

e v i t a

New member
מתוקה....

מה גרם לך לחשוב שאם הוא בוגד באישתו הוא לא יבגוד גם בך?! למה חשבת שהוא שונה?-בוגד פעם בוגד תמיד. זו דעתי...חבל שהכנסת את עצמך למעגל הזה,אני לא יודעת עד כמה אכפת לך אבל המצפון שלך לא היה נקי בכלל ועכשיו (לצערי) את יודעת בדיוק איך אשתו תרגיש כשהיא תגלה מה בעלה עושה בחדרי חדרים. תחשבי על זה כאל הארה! משהו שהיית צריכה לקבל בראש כדי להתעורר ולהבין שדברים כאלה ITS A NO NO אל תתבאסי, תמשיכי הלאה. כל דבר קורה בחיים מסיבה מסויימת. מקווה שלמדת הרבה מהמקרה. ופעם הבאה....אל תכניסי ראש בריא למיטה חולה. אביטל.

גברברת

New member
../images/Emo140.gif ברוכה הבאה

ומקווה שתמצאי שימוש בעצות שבני המין החזק סיפקו לך

מוותק

New member
אין פה מה לומר לאף צד בסיפור

לא מגיע לו שום הסבר ממך ואין לך טעם לספר לבחורה השניה או לאישתו... קורה לכולנו בחיים שיש לנו ציפיות מסוימות מאדם שהרגשנו קרובים אליו, בטחנו בו ונתנו את עצמנו, ובסוף הסתבר שהוא לקח את זה בלי שום כוונות הדדיות. בקיצור - בשבילך - תעזבי... מה שלמדתי בשבוע האחרון עם כל הימי זיכרון האלה ואזכרה של חבר שמתקרבת... אנחנו צריכים בחיים שלנו רק את מי שטוב אלינו, אוהב אותנו ואנחנו אוהבים אותו. עם אחד מהשלושה לא מתקיימים זה פשוט מיותר...

שימולב

New member
תחשבי על הדברים ברצינות

תחשבי באמת על המושג "אהבה" אם נראה לך שהוא נובע באמת מאהבה. האם כשיש לך חבר זה בגלל שהוא אהב אותך או שהוא אהב את עצמו לפנק את עצמו בך. גם את שאהבת מישהו זה אהבה לעצמך למצוא את הטוב לך אלא שאת זקוקה בשביל זה לגוף אחר. רוב האהבות הם כאלו ולכן אינם מחזיקות מעמד כי כשנראה לאחד הצדדים שעבורו יהיה טוב יותר משהו אחר הוא יבחר בו בלי להתחשב בשני. לכן אי אפשר לקרוא לזה "אהבה" (אולי הכוונה אהבת עצמו). בכל אופן אצל נשואים ודאי לא תמצאי אהבה אמיתית שירצו את טובתך כי אם הם כאלו שרוצים את טובת החבר הם לא היו בוגדים כך בנשותיהם. אני לא מבין מה את כל כך מתפלאת שהוא בוגד בך אם את מכירה שכך הוא עשה לאשתו. אם את רוצה חיים מאושרים את צריכה לחפש את הבן אדם שרוצה את טובתך ולהחליט שאת רוצה את טובתו. כך תהיי בטוחה תמיד שהוא לא יבגוד בך. זה קשה למצוא אבל שוה להשקיע. רק תהיי בטוחה שאת האנשים האלה לא מוצאים בכל המקומות שיש אנשים שכל הראש שלהם בלכייף...

Savage Garden

New member
ממי.. אין כמו נקמה מתוקה../images/Emo166.gif

מייד לספר לאשתו!!!-ולנוספת... ולו בשביל למנוע מעצמך תחושות של החמצה, כעס אכזבה או שנאה! הבא להורגך- השכם להורגו

Urik82

New member
Cut it! As fast as u can!

The second woman is just another victim i think u have to tell her about the issue and his wife to may be he will think next time and read my explanation on what women wants.

niva99

New member
../images/Emo26.gifאם היית שואלת את ורדה....|ימי

מה עליך לעשות במקרה כזה-היא הייתה אומרת לך תזרקי אותו. אני לא ורדה ועדיין אני מציעה לך -לשכוח ממנו. אין טעם בנקמות כי כמו שעבד על אישתו,עליך ועל האשה השלישית הוא ימשיך במעלליו עד הסוף הבלתי נמנע... ואת-למה לך ללכלך הידיים?

למעלה