אולי מיחשהו י ודע..

אולי מיחשהו י ודע..

אם אפשר ליקנות בארץ את "A witch alone: thirteen moons to practice natural magic" של מריון גרין בארץ (או אם כדאי בכלל ליקנות אותו)- קראתי כמה ביקורות והספר מוצא חן בעיני, בתור משהו התחלתי, נקודת זינוק (באינטרנט אני טובעת במבול של הגדרות, תיאוריות, וכו' שלרוב סוטרים את עצמם- עדיף להתחיל ללמוד ממקור מסודר). ואולי זה לא בדיוק המקום, אבל אם במיקרה מישהו יודע על ספרים טובים בסגנון ברוסית (משהו אומר לי שברוסית יש הרבה יותר ספרים טובים)? דרך אגב, קרה נס- אמא שלי הסקימה ליקנות לי את הספרים הנחוצים, בלי שהייתי צריכה לשכנע אותה אפילו! ברוך בואו של המשיח!

ממה שאני יודע

הספרים הטובים לגבי וויקה ופגניות בכלל הם דווקא באנגלית, ולא ברוסית. את הספר לא ניתן לקנות בארץ עד כמה שאני יודע, כך שכדאי להזמין אותו דרך אמזון (גם ככה יוצא זול יותר). הספר לדעתי הוא ספר מצויין, מנסיון אישי איתו. קראת את הביקורת עליו באתר של כרמית?

gwizard

New member
ישנם לא מעט

ספרים טובים ברוסית. אני מסתכל כרגע על הכוננית ויש לי כאן לא מעט דוגמאות. כעיקרון לכל מי שרוצה ספרים ברוסית אני מציע לבקר בתחנה המרכזית החדשה בתל אביב ולהתחיל לחפש בערימות. 20 ש"ח לספר. או לפחות כך זה היה פעם.

נהדר

אני אפילו מעדיפה ליקרוא ברוסית, יש לשפה הזאת אווירה יותר טובה או משו... אולי אני סתם מוזרה. תודה בכל אופן

T i a

New member
רוסית

ישנם תרגומים מעולים ברוסית של גרימסי וקנינגהם. אפילו יש את הספר הצמחים שלו מתורגם. אני אישית עוד לא הצלחתי להשיג אותו אבל חברתי כן
חפשי בהוצאה לאור של "סופיה" הם פשוט מומחים באזוטריקה. ספרים על מאגיה לא חסר, אומנם המחירים עלו מאז אבל לא רובם לא עוברים 50 ש"ח, חוץ מזה את תמיד יכולה לבדוק יד שניה. אני מצאתי כך מלא ספרים, גם באנגלית.

למעלה