אולי מישהו אי שם יכול לעזור לי...?

מיכל328

New member
אולי מישהו אי שם יכול לעזור לי...?

אולי אולי אולי - יש אי שם כאן בארץ מעגל רציני (אנשים שיודעים מהם עושים ובמה הם מאמינים)שעוסקים במסורת הוויקאנית הקלטית...? הכל נחמד ויפה באינטרנט ויש אנשים מדהימים מכל העולם שאפשר ללמוד מהם המון, אבל אני רוצה משהו כאן קרוב לבית אם אנשים "אמיתיים".. אבל אני משערת שכמו שאומרים - I have a snowball's chance in hell נו טוב לפחות אני מנסה... לכו תדעו... Anyone?? מיכל (המיואשת קצת)

gwizard

New member
אף אחד לא יוכל לעזור לך

לצערי מספר המעגלים בארץ קטן מאוד ועד כמה שידוע לי, אין אחד שהוא לפי מסורת קלטית. אגב, וויקה קלטית היא וויקה גרדנריאנית או שזה משהו אחר בלקסיקון שלך ?

מיכל328

New member
לא

יש וויקה קלטית - לא קשור לגרדנרית... כלומר היא מבוססת מאד עליה, אבל זה לא אותו הדבר.. יש מסורת קלטית שבתבססת על הקלטיקה האירית בעיקר ועל פנתאון האלים האירי. אוף, כנראה שאני אצטרך לבלות עוד כמה שנים לבדי... נו טוב... Good Things Come To Those Who Wait תודה בכל זאת מיכל

Vendetta

New member
תחשבי על פאגאנים שהם לא ויקאנים...

הם בכלל נידונו לחיי בדידות דתית.

מיכל328

New member
באמת?

דווקא חשבתי שלפאגאנים בארץ *קצת* יותר קל.. התרשמתי שיש פחות ויקאנים מפאגאנים ובדרך כלל יש הרבה קבוצות פאגאניות שיש להן בסיס אמונה משותף שנפגשות... (למרות ששמתי לב שיש המוווווןןןן סוגים שונים של אמונות פאגאניות).. אבל אולי בחו"ל יש את התופעה הזאת... כאן בארץ קשה לכולנו... הייתי מתחילה מעגל במסורת הקלטית אבל לא נראה לי שאני אמצא מספיק אנשים, וחוץ מזה אני ככל הנראה אעשה את התואר השני באירופה (אירלנד!!) אז אני לא אהיה כאן עוד 3 שנים... לפחות יש לנו את הבדידות הדתית המשותפת! מיכל

למעלה