אולי מישהו זוכר

עומר247

New member
אולי מישהו זוכר

לפני שנתיים בערך התפרסמו במקומונים 3 ידיעות שאני מייד אפרט את תוכנן אך מאז לא נודע מהם ושלושתן לא התקיימו, אולי מישהו מהפורום זוכר או יודע מה קרה מאז? אולי מישהו מהעירייה? 1. רחבת "המשביר לשעבר" תשופץ ע"י החברה שקנתה את המרכז (קנדה ישראל). הרחבה תהפוך ל"רחבת האורות" ויהיו בה כל מיני אפקטים של תאורה, ספסלים חדשים וכדו'. מאז לא קרה שם כלום. 2. בצפון העיר נבנה (כך נכתב לפני מעל שנתיים) מרכז תרבות דתי חדש שישמש לאירועי תרבות, מפגשים והצגות ברקע דתי. גם עליו לא שמעו מאז.. 3. העירייה חתמה על הסכם עם מועצת דרום השרון או חוף השרון בנוגע לחוף ים שייקרא חוף רעננה והכניסה אליו תהיה בחינם לתושבי רעננה, בתמורה לכך שהעירייה תכשיר שביל גישה ומגרש חניה במקום. גם עניין זה נעלם. מישהו?

ATAF151

New member
אין צורך בחוף רעננה כי הכניסה לים היא חינם

ובוודאי שאין צורך במרכז תרבות דתי. אפשר להקצות במרכזים הקיימים זמן ומקום להצגות ותרבות דתית.

עומר247

New member
ככה

א. בתקופה ההיא הכניסה ליד עוד עלתה כסף. ב. המרכז הדתי לא נבנה ע"י העירייה אלא כיוזמה פרטית, ולכן זה לא חשוב אם אתה חושב שיש צורך או אין.

ATAF151

New member
אבל כיום הכניסה לים היא חינם

ולכן ההבטחה לחוף רעננה לא רלוונטית יותר. לגבי יוזמה פרטית למרכז תרבות דתי, אם הייתה יוזמה כזו כנראה היזמים גילו שאין בה צורך.

אני זוכר את האמירה של...

אני עוד זוכר את האמירה המעניינת של עוזי כהן "לצרפת יש את עיר האורות - לנו תהיה את רחבת האורות"
או משהו בסגנון הזה.

למעלה