אולי מישהו יודע איך מסלקים יונים ?

נולי 999

New member
אולי מישהו יודע איך מסלקים יונים ?

כל דרך או רעיון יתקבל בברכה תודה

צפנתי

New member
בפורום גינון דיברו על כמה רעויונות:

1. לשים ציפוי ניילון חלקלק על המשטח שהן עומדות. הן מאד מחליקות ומוצאות מקום אחר. 2. לתלות בלון הליום כסוף. (עוד לא נוסה...) 3. לקנות משטחי דוקרנים נגד יונים, (ברשתות "עשה זאת בעצמך"). 4. חתול: אני הכנתי סולם מיוחד לחתול הפעלתן שלי אל הגג של השכנה, על מנת לגאול אותה מהיונים ואותו מהחשק העז שהוא פיתח ליונים, אבל הן עברו למקום אחר על הגג, ששם הוא לא יכול להגיע. אז פתרון החתול דורש הרבה לוגיסטיקה שתכלול גישה מעולה של החתול לכל חלקי הגג. בהצלחה!

Hwoarang

New member
יורים בהם

מומלץ

lilithmm

New member
אתה ממליץ לאנשים לעבור על החוק../images/Emo35.gif

לסבך את עצמם ואולי להגיע לכלא

צפנתי

New member
אני שואלת בתור צמחונית...שלא הורגת

אפילו זבובים... מה, אסור לירות ביונים? כלומר עם רשיון ירי ונשק, ולא ביוני בר אלא בשמנות העירוניות שנחשבות לחולדות המעופפות של האקולוגיה העירונית, פוגעות בגנטיקה של יוני הבר ע"י הכלאות שלהן בלהקות בר, ועוד ועוד, (שלא לדבר על הקקי שלהן....)

זו בדיחה?

חוק צער בעלי חיים התשנ"ד-1994 אוסר בהחלט על פגיעה בבעלי חיים (עם סייג שמתיר לרשויות לפגוע בצורות ספציפיות). שלא לדבר על זה שירי בשטח שאינו אושר כמטווח הוא עבירה פלילית נוספת. לסיכום - המלצה טיפשית מאוד.

צפנתי

New member
האמת, נשמע לי כמו בדיחה עצובה...

אנשים הורגים ופוגעים המון סביבם. עכברים וחולדות (אתה לא צריך שום אישור בשביל לקנות רעל עכברים/מלכודות קפיץ/מלכודות דבק... ואניברסיטאות מלאות בעכברים. (ולפעמים חיות אחרות שלא "זכיתי" לראות). שלא לדבר על חרקים ושאר פרוקי רגליים.כל דרדק לוקח פליט ליד ומתיז. בקיצור, אני לא אומרת שאין חוק כזה, אבל המציאות אומרת דברים אחרים.

Hwoarang

New member
לא חס וחלילה

לא לירות בהם כדורים חיים... אפשר לקחת רובה אוויר כי היונים קטנות וזה יספיק..חבל לבזבז עליהם כדורים רגילים ואם את\ה לא רוצה להשאיר ראיות - שמעתי שזה יוצא משו בנזונה על המנגל...

Hwoarang

New member
מותק אולי אני דביל

אבל בך אף אחד לא נוגע אז אני דביל ואת בודדה מסכנה

aa55nothing

New member
חחח אתה ממש מסכן..

לא מספיק שאתה דביל אתה גם חושב שמזיז למישהו מה שאתה אומר..

Hwoarang

New member
מותק את לא תגידי לי מה אני חושב

זה מזיז לך - עובדה הגבת על זה ואני עוד חשבתי שאני הכי מטומטם בעולם...כנראה שלא

לחסום להן את הגישה למקום הקינון

אם מדובר בגג ויש בו פתחי אורור או כל פתח אחר - חוסמים ברשת שנקראת רשת לוּלְים (היתרון שלה הוא שהיא לא מחלידה ) כל פתח ניתן לחסימה יש לחסום ברשת הזאת מקומות שהיונים עומדות - לשים דוקרנים ממתכת כפי שצפנתי אומרת חשוב לא לתת להן לקנן כי בסביבתן מתרבות כנימות שמסוגלות לחיות גם על גופו של האדם וזה ממש לא בריא. בהצלחה

sardin

New member
זה הפיתרון..באין כסף... והכי טוב...

תילך תאתר בניה... ותשאיל מהם קרשים.. תיתקע בהם מסמרים.. ותניח אותם במקום של היונים.. היונים יבינו שאין להם איפה לנחות... אז הם יתעופפו להם .. לקימינימט... בלי לירות בהם או להתעלל בהם סתם ... :)

פשוט מאוד יש חומר שנקרא עופי

עופי יונה קונים אותו בחניות טמבור או רשתות עשה זאת בעצמך זה מין דבק לא מזיק שברגע ששמים אותו במקום שהיונים נמצאות אין נוחתות וזה דביק להן ברגלים והן יותר לא חוזרות מניסיון.................

ה ג ר ו ש

New member
סבתא שלי קראה בעיתון....

שאפשר לתלות דיסק- כן, כן דיסק מוזיקה משחקים או כל דבר אחר פשוט דיסק... וזה מסנוור אותם (היונים) כנראה בגלל שבשמש הצדדים של הדיסק עושים צבעים מיוחדים. לכן כדי לקנות דיסק לצריבה (גם זול, וגם בשני הצדדים שלו יש את הסינוור).

למעלה