אולי מישהו יודע איפה אפשר להשיג

מ י א ו

New member
לא נמעס לך להתחזות?

כולם יודעים שאת - רייזה. ותפסיקי כבר לרדוף אותי.

מ י א ו

New member
שימו לב על זה:

http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/archive/Viewmsg.asp?id=16&msgid=7092575&place=1180

champ

New member
חחח מיאו כל הכבוד ../images/Emo45.gif ../images/Emo6.gif

lilithmm

New member
../images/Emo62.gif למה את לא ../images/Emo54.gif

מאמצת חתול לא מגזע רגדול? מה ההתעקשות על הרגדול? היה לי רגדול בן 7 חודשים לפני שבועיים. למה לא להציל חיים של חתול מעמותה או מהרחוב? את החתולים שלי יש בבית אני מפרסמת כחתולים למסירה ללא אפלייה. מי שבא לראות את כל החתולים ודוקא הרגדול מצא חן בעינייו קיבל אותו. גם את הסיאמים והפרסיים שלי אני מפרסמת כחתולים למסירה. שימי לב למה גורר תמיכה בגזעיים, ראי קישור.

מ י א ו

New member
אני לא רואה שום דבר רע

בזה שבן אדם מחבב גזע מסוים ומתעקש עליו. רגדול - זה גזע שבחרתי בגלל התכונות שלו ובגלל היופי שלו. אם אני לא אמצא רגדול במחיר סביר, אני לא מעוניינת בשום חתול אחר. ואת ידעת שאני מחפשת רגדול ולא הצעת לי! יכולת לעשות אותי מאושרת ובחרת לא לעשות זאת.

champ

New member
מיאו, שאלה, לא בשביל לריב...

מה יעלה בגורל החתולה שיש לך כשתמצאי רגדול?

lilithmm

New member
אני חושבת ש....

החתולה של מיאו תאמץ אותה, והן יהיו כמו אמא ובת, וכשהרגדולית תגדל היא תהייה חברה הכי טובה של החתולה של מיאו.

מ י א ו

New member
אחת הסיבות שאני רוצה

חתול נוסף היא שאני מרגישה שהחתולה שלי משתעממת לבד בבית, כשאנחנו בעבודה. גם כשאנחנו בבית, היא כל הזמן רוצה לשחק, לרוץ וכו´. אני מקווה מאוד שהיא תקבל את החתולה החדשה, בגלל זה אני רוצה גור, כי אומרים שיהיה לה יותר קל לקבל חתול בגודל קטן ממנה. בינתיים קיבלתי הצעה לחתולה בת שנה וגם האנשים האלה מסכימים לתת תקופת נסיון של חודש לזה שהחתולות יסתדרו ומוכנים לקבל את החתולה בחזרה.

lilithmm

New member
לא ידעתי

הייתי בטוחה שמצאת. יש כ"כ הרבה הודעות בעיתונים....

למעלה