אולי מישהו יודע בנושא FS

laronpilot

New member
אולי מישהו יודע בנושא FS../images/Emo108.gif

הורדתי מטוס. אחרי התקנה (עשיתי זאת פעמים רבות) השעונים לא הופיעו במקום הנכון. בדקתי ב GAUGES והסתבר לי שבאו עם המטוס קבצים רבים מסוג XML DOCUMENT מישהו יודע מה אפשר לעשות כדי לראות את השעונים או היכן צריך לשים את הקבצים תודה יפתח לרון

סימולטור

יפתח שלום !! מה שלומך בקשר לסימולטור תתקשר אלי אני יעזור לך להתראות יואל פביאן 052706270 098986876

FSZIP3.2

ישנו אתר ענק המכיל את כל הסימולטורים הידועים יותר והידועים פחות, ובניהם גם MS Flight Simulator לדורותיו (95,98,2000,2002) בנוסף למאמרים הרבים יש מדור Download נרחב ובו תמצא את fltzip30. התוכנה יודעת לפרוש כל מטוס שהורדת מהרשת ולשדח את הקבצים למקום המתאים. אם לא תצליח למצוא את הקובץ פנה אלי ואני אשלח לך אותו.

נועם שפר קובץ לפלייט סימולטור

נועם לא קיבלתי את הקובץ, בדקתי גם באי מייל ואין. כתוב לי לאן אתה שולח ואיפה לשתול אותו ,אני מטיס בפלייט סימולטור 2002 . הורדתי מהאתר שכתבתה כמה מטוסים, אבל לא הצלחתי להתקין .(במחשב אני חובב לא מקצוען,אבל אני מתרגל בעיקר טיסות מכשירים)אין לי הגדר אבל אני יודע לטוס מכישירים דרך אגב יתכן ואנו מכירים,אני טס בראשון על אולטרלייט כבר הרבה שנים לאחרונה היה לי סבנה. בהרצליה אני טס ב-F.N.A. טסתי גם באוויה והכי אני אוהב זה את ה-182RG של יצחקי שטסתי איתו מס´ פעמים לקפריסיןוכמובן שאני לא מוותר על האולטרלייט. תודה אלון

למעלה