הי BATL............/images/Emo24.gif../images/Emo50.gif
זה לא חכם להעביר ביקורת על אדם אחר - לכן אנא ראי את דברי לא כביקורת אלא כעצה שאת יכולה - אם את רוצה - לאמץ ויכולה לא ויכולה חלקי ואני אכבד כל מה שתעשי........ גם אני לא ממש מרזה בקצב היסטרי.... ויותר מזה - יש ימים שאני יודעת שאני מגזימה עם האוכל ולכן די ברור לי שאני לא ארזה בימים אלו. אבל כנראה שלא אני ולא את עברנו את הניתוח בראש שיעביר אותנו ממנטליות של "שמנים" למנטליות של "רזים" (שמנים - אלו שחושבים קודם כל על אוכל גם כשרע וגם כשטוב וממש לא יודעים מה זה "לשכוח " לאכול. ואילו רזים - כאלו שהאוכל קיים וצריך להשתמש בו כדי לחיות וכדאי גם להנות ממנו כל פעם קצת........ ואם מציק בבטן אחרי ש-12 שעות היינו עסוקים - זה אומר שכנראה שכחנו לאכול) אני - בניגוד אליך לא שונאת ספורט. אני מאד אוהבת סוגים שונים של ספורט - כמו התעמלות במים ושחיה, יוגה, התעמלות קרקע ועוד דומים. לעומת זאת אני שונאת לרוץ, לצעוד, אירובי וכדומה. אז אתן לך עצה ששמעתי מדליה גולן ......... מצאי את מה שיעשה לך טוב בגוף ובנשמה והתחילי להכנס לזה...... זה יכול להיות החל מריצה, משחקי כדור, שחיה, הליכה ועד לריקודי עם. כל דבר שמוציא אנרגיה וקלוריות מהגוף. זה גם מחליף טוב יותר את החומרים בגוף, גם מגלה לשרירים שהם עוד בחיים וגם מחייה את הנפש וממלא את הגוף באנדרנלין. לגבי אוכל - נסי לחלק את הארוחה שאת אוכלת בצהרים לפעמיים או שלש ואולי תגלי שזה יותר עוזר. חוץ מזה - לא להלחץ...... כי לי לפחות לחץ גורם לזלול אמיתי. (לחץ בנושא ירידה במשקל) אז BATL......... שיהיה קל, נעים ובהצלחה. אורית