אולי מישהו יודע למה

batl

New member
אולי מישהו יודע למה

אני נתקעת על 90 ק"ג שלא זזים להם- אולי המחוג במשקל תקוע(חחח) אני ממש לא מתחזרת על האוכל אני שותה הרבה אני אחרי ניפוח אחד אבל...אני לא יורדת...למה???????????.

SARA120

New member
הי BATL../images/Emo108.gif

90 קילו נשמעים לי טוב מאד..אבל מה גובהך אם מותר לשאול,וכמה ירדת עד כה? אולי המשקל באמת מקולקל!עדיף להשקל פעם בשבוע במשקל אמיתי כמו שיש באיכילוב.מחזיקה לך אצבעות.

batl

New member
רק 160 ס"מ גובהי

ולצערי המשקל לא מקולקל........ניסיתי גם בקופת חולים עד כה הורדתי 10 ק"ג - חודשיים אחרי ניתוח וחודש אחרי ניפוח

gal33

New member
בת אל יקרה, כדי לענות על שאלה כזו

יש צורך לדעת: כמה זמן את תקועה על משקל זה, כמה הורדת עד כה, באיזה קצב, כמה עוד יש לך להוריד, למה כוונתך בלא מתחזרת - כמויות ו/או הרכב, והכי חשוב מה מאזן האימה שלך. דהיינו, לאורך זמן, אם ההוצאות גדולות מההכנסות, נרד במשקל, אם לא, לא נרד. אם בכל זאת המאזן לטובתנו, ואנו לא יורדים, סימן שיש בעיה אחרת שיש לברר ולפתור. בהצלחה, גל. נ.ב: רוצה להתחלף במשקלים?

batl

New member
היי גל

אוכל לספר שאני אוכלת בממוצע ארוחה אחת ביום לדוגמא אתמול אכלתי חצילים מבושלים עם עוף ועוד 6 צנימים קטנים מאוד ובערב אכלתי בננה. אני צריכה להוריד עוד 30 ק"ג אני תקועה כבר שבועיים בערך(200 גר´ ירידה בשבוע האחרון)

שלגיה**

New member
אני לא חושבת שארוחה אחת ביום זה טוב

צריך לחלק את המזון לארוחות קטנות,לתת לקיבה לעבוד ולחילוף החומרים לתפקד כיאות. האם את אוכלת מכל אבות המזון? האם היית אצל דיאטנית מאז הניפוח? שתרכיב לך תפריט שירכיב את כל אבות המזון על מנת למנוע חוסרים של ויטמינים ומינרלים בגוף ועקב כך נזק לעור הפנים,לשיער ולחניכיים. צריך לבדוק עוד כמה דברים: הכמויות בדיקה אנדוקרינולוגית לשלילת בעיה בחילוף החומרים (TSH) האם את עושה פעילות גופנית? זו,יכולה להגביר את קצב הירידה במשקל בצורה מדהימה (וכמובן תורמת לתהליך ולעשייה מבחינה נפשית שלר לדבר על החיטוב והעיצוב). להיות תקועה שבועיים זה לא נורא (יש כאלה שתקועים חודשים שלמים) צריך לבדוק את כל המכלול שציינתי לעיל ולראות איפה אפשר לשפר,לתקן או לשנות על מנת לבדוק למה לא יורדים ועל מנת לגרום לירידה משמעותית יותר. בהצלחה שלגיה

batl

New member
תודה לך שילגיה

לא הייתי אצל דיאטנית, אך אני משתדלת לאכול מכל אבות המזון. ספורט איני עושה- אני שונאת!! יחד עם זאת איני מצליחה לאכול יותר מפעם ביום כיוון שבבוקר אני לא יכולה לאכול, ובערב אני משתדלת לא לאכול(מקסימום משהו קטן מאוד)

gal33

New member
בת-אל, אי אפשר לאכול את העוגה

ולהשאיר אותה שלמה. חייבים להתפשר על משהו. גם אני אהבתי מאוד לאכול כמויות גדולות מאוד, נו אז?? גם אני נהגתי לאכול ארוחה אחת גדולה ביום, ענקית למעשה בעשר בלילה, נו אז?? גם אני אהבתי לראות את נדיה קומנצ´י יותר מאשר להצטרף לנבחרת, נו אז?? מה לעשות? לעשות! בהצלחה!

batl

New member
גל- נראה לך שלא ידעתי על מה שכתבת ל

אלא שזה לא עוזר!!

SARA120

New member
בקר טוב!

מילת המפתח היא דיאטיקנית!!!יש קשר לא רק לכמות הכללית אלה גם למס´ הארוחות,לקומבינציה בין הסוגים...וכו´. בהצלחה!

סיסה

New member
ספורט מה דעתך

שלום בת-אל מה שלומך לא נורא את תרדי בקרוב מאוד. לדעתי אולי הבעיה היא בחוסר ספורט. תחשבי על זה יום נעים שימחה

הי BATL............/images/Emo24.gif../images/Emo50.gif

זה לא חכם להעביר ביקורת על אדם אחר - לכן אנא ראי את דברי לא כביקורת אלא כעצה שאת יכולה - אם את רוצה - לאמץ ויכולה לא ויכולה חלקי ואני אכבד כל מה שתעשי........ גם אני לא ממש מרזה בקצב היסטרי.... ויותר מזה - יש ימים שאני יודעת שאני מגזימה עם האוכל ולכן די ברור לי שאני לא ארזה בימים אלו. אבל כנראה שלא אני ולא את עברנו את הניתוח בראש שיעביר אותנו ממנטליות של "שמנים" למנטליות של "רזים" (שמנים - אלו שחושבים קודם כל על אוכל גם כשרע וגם כשטוב וממש לא יודעים מה זה "לשכוח " לאכול. ואילו רזים - כאלו שהאוכל קיים וצריך להשתמש בו כדי לחיות וכדאי גם להנות ממנו כל פעם קצת........ ואם מציק בבטן אחרי ש-12 שעות היינו עסוקים - זה אומר שכנראה שכחנו לאכול) אני - בניגוד אליך לא שונאת ספורט. אני מאד אוהבת סוגים שונים של ספורט - כמו התעמלות במים ושחיה, יוגה, התעמלות קרקע ועוד דומים. לעומת זאת אני שונאת לרוץ, לצעוד, אירובי וכדומה. אז אתן לך עצה ששמעתי מדליה גולן ......... מצאי את מה שיעשה לך טוב בגוף ובנשמה והתחילי להכנס לזה...... זה יכול להיות החל מריצה, משחקי כדור, שחיה, הליכה ועד לריקודי עם. כל דבר שמוציא אנרגיה וקלוריות מהגוף. זה גם מחליף טוב יותר את החומרים בגוף, גם מגלה לשרירים שהם עוד בחיים וגם מחייה את הנפש וממלא את הגוף באנדרנלין. לגבי אוכל - נסי לחלק את הארוחה שאת אוכלת בצהרים לפעמיים או שלש ואולי תגלי שזה יותר עוזר. חוץ מזה - לא להלחץ...... כי לי לפחות לחץ גורם לזלול אמיתי. (לחץ בנושא ירידה במשקל) אז BATL......... שיהיה קל, נעים ובהצלחה. אורית

batl

New member
תודה אורית

כן, את צודקת, זה לא לעניין להעביר ביקורת - ומה לעשות? אני בטראומה מספורט. אומנם, לשחות אני אוהבת אבל יצאו לי פטריות בציפורניים ברגליים ולכן הקפאתי את המנוי בקאנטרי. לרוץ אני לא יכולה כי אני סובלת מאסטמה וללכת עדיין קשה לי. בכל מקרה- תודה לך

למעלה