אולי מישהו יודע מה אני לעזאזל?

osever

New member
אולי מישהו יודע מה אני לעזאזל?

אני חייה בלי הגדרה מדויקת וזה מעצבן. כנירה ג'נדרקוויר זו התשובה המדויקת ביותר שמצאתי עד כה. אבל אני אתאר את המצב ואשמח עם מישהו ייתן לי הגדרה או משהו. אז ככה נולדתי בת, אני נראית נשית יחסית אבל אני לא מתחברת לנשיות שלי בכלל. אני מרימה משקולות מעדיפה ידידים גברים סרטי פעולה וכו. אבל בחיי היום יום לא מפריע לי להיות בחורה, העולם יחסית שוויוני כיום. מה שמפריע לי זה שאני נמשכת לגברים אבל לא לגברים סטרייטים, אני לא מרגישה אישה לא ביחסי מין ולא במערכת יחסים. אז כאילו יוצא שאני נמשכת לאנשים שלא נמשכים אליי ולהפך. אני לא רוצה לעבור ניתוח לשינוי מין לפחות כרגע. אני יחסית שלמה עם מה שאני, למרות שלא יודעת אם יש לי סיכוי לזוגיות. אבל מה אני, האם יש הגדרה לזה?

lily kane

New member
יש הרבה אופציות

יש הרבה אפשריות יותר מאחת
ואף אחת לא תדע יותר ממך
נתחיל מהכי בסיסי כן ההגדרה שאת מתאר/ת בהחלט מתאימה למונח של גנדר קוויר יש פה כמה דברים שגורמים לי לחשוב על טרנסגנדריות אפילו לכיוון FTM הראשון הוא שאתה לא מרגיש אישה לדבריך , אלא מסתדר עם להיות אישה כי "העולם יחסית שוויוני" (שאני לצערי לא מסכימה אבל כן מוצאת שיווני יותר מבעבר) ושנית כי את/ה נמשכ/ת ל"גברים לא סטרייטים".

האם זה מעיד בהכרח על טרנס FTM ? לא בהכרח זה עדיין יכול להתאים להגדרות כמו, גנדר קוויר, גנדר פאק וגנדר בנדר, וכמובן אין חובה מוסרית להגדיר בכלל.
ציינת גם את העובדה שאת/ה שלמ/ה עם עצמך וניתוח יש בו על כל יתרנתו גם סיכונים בריאותים, גם אם את/ה לא בטוחה לגבי זוגיות.
זוגיות היא ממש לא הכול בחיים

בסופו של דבר יש לך את כל הזמן בעולם לתהות
אני אולי הולך להפתיע אותך אבל זה לגמרי בסדר להיות מבולבל/ת

אני מציע/ה לך להשאר בפורם ולהשתמש בו כניסיון ראשון פלטפורמה של מקום בטוח ותומך לעשות כל מיני נסינות (למשל לבקש שיכתבו יתחסו אלייך במגדר מסוים או במעורבב ולראות מה נוח או מתאים בהרגשה)
לספר לנו על היום יום על קשיים ולדעת שאת/ה לא היחיד/ה שחווה אותם
וגם סתם כדי לקבל חיבוק וירטואלי ביום קשה

osever

New member
תודה

ההגדרה נחוצה לי יותר ליציאה מהארון, כי ברגע שאני מתחילה לדבר על זה פשוט חושבים שאני לסבית. וזה מפריע לי. אפילו אמא שלי חשבה כך כאשר היתי בת 16 ואני יודעת שאני לא נמשכת לנשים! אני לא יכולה להגדיר מה אני בכמה מילים. אז כל מי שאני מנסה להסביר לו מה אני, צריך לקבל הסבר מדויק מידי על העדפות שלי וזה מעצבן. ואני לא חושבת שהעולם שוויוני הוא פשוט מספיק שוויני עבורי כרגע, אני יכולה ללבוש מכנסיים, ללגת לחדר כושר, לבחור מה ללמוד. הזהות שלי לא לגמרית גברית אני שמה לק למשל, אבל היא פשוט לא נשית. אז אני באמת נשארת בפורום
, למרות שבאתי רק להעביר שאלונים לגבי פרויקט שאני הולכת לעלות שנה הבאה. תודה אגב איפה אפשר לקבל יותר מידע לגבי כל FTM ?

lily kane

New member
FTM=female to male

מדובר על טרנס, שבעצם מרגיש את עצמו כגבר כמו לגנדר קווירים גם טרנס מכיל רק את הזהות המגדרית ולא את המינית, כלומר טרנס יכול להיות גם סטרייט/פאןסקסואל/ביסקסואלי/הומו/ושלל הגדרות מיניות אחרות

יש מידע רחב ברשת קבוצת תמיכה במרכז הגאה ולדעתי גם תוכל למצוא עוד בפורם טרנסגנדרס וחברים

לגבי הזוגיות, יש לי בעיה דומה

אני נמשך לבחורות אבל אני תמיד תוהה איזו בחורה תימשך אלי, עם הנשיות שאני משדר.. בחורה צריכה גבר, לא? כל הבאסה לי, אני מקווה שהמציאות תוכיח לי שישנה אחת כזאת וגם מקווה בשבילך שתמצאי את הגבר שימשך אליך ואת אליו. יש הפתעות בחיים

lily kane

New member
לא כל הבחורות צריכות בחורים

יש לסביות ,ביסקסואליות ופאנסקסאליות
ויש נשים שעלולות להגדיר את עצמן סטריטתיות וכן להתאהב בך כי העולם שלנו מפתיעה ולא תמיד צפוי

Apikachu L

New member
לא כולן צריכות גבר

אישה צריכה גבר כמו שדג צריך אופניים.
יש חלק שרוצות גבר, חלק שרוצות אישה, חלק שרוצות קוויר, וחלק סתם רוצות, ויש כאלו שלא רוצות בכלל.

למעלה