אולי מישהו יודע...

zambia

New member
אולי מישהו יודע...

איך אני מצפה טרפלס בשוקולד בלי להרוס להם את הצורה כשאין לי את הרשת המיוחדת? תודה מראש זמביה
 
כמעט בלי

אחרי שגילגלת את הטרפלס, הכניסי למקפיא כך שיהפכו לקצת יותר עמידים. עכשיו הכיני את ציפוי השוקולד. נועצים קיסם בכל כדור, טובלים ברוטב, מוציאים ומחדירים את קצהו השני לתפוז\אשכולית כך שיוכל לעמוד ולטפטף. רצוי שאת פעולת הטיפטוף יעשה במקרר- שם יהיה לו סיכוי להתקשות. עכשיו מה שנשאר זה לשלוף בעדינות את הקיסמים, מה שעשוי לפגום קלות בצורה העגולה והחלקה. אם את בעניןן המראה הפרוע, גלגלי את הטראפלס על כף מחוררת\ מזלג.
 

zambia

New member
נתקלתי בעוד בעיה

הטראפלס שלי התמוססו במגע עם השוקולד החם והשוקולד לא ``נתפס`` עליהם... בסוף התיאשתי וגילגלתי אותם באגוזים, הכנסתם למקפיא תפתור את הבעיה הזאת?
 
אסור

אסור, אסור שהשוקולד יהיה ממש חם. צריך לשמור אותו קצת בחוץ, תוך כדי ערבוב, ולתפוס ברגע הנכון- כלומר לפני שהוא הופך גושי. וכמובן שהכדורים המעוצבים צריכים להיות מאוד קרים, אחרת אפילו חום הידיים משנה להם את הצורה.
 
למעלה