כמעט בלי
אחרי שגילגלת את הטרפלס, הכניסי למקפיא כך שיהפכו לקצת יותר עמידים. עכשיו הכיני את ציפוי השוקולד. נועצים קיסם בכל כדור, טובלים ברוטב, מוציאים ומחדירים את קצהו השני לתפוז\אשכולית כך שיוכל לעמוד ולטפטף. רצוי שאת פעולת הטיפטוף יעשה במקרר- שם יהיה לו סיכוי להתקשות. עכשיו מה שנשאר זה לשלוף בעדינות את הקיסמים, מה שעשוי לפגום קלות בצורה העגולה והחלקה. אם את בעניןן המראה הפרוע, גלגלי את הטראפלס על כף מחוררת\ מזלג.