אולי מישהו יודע?

אולי מישהו יודע?

אולי מישהו יודע איך מנקדים טקסט? הכוונה היא להוספה של סימני ניקוד בעברית, כמובן... תודה מראש...

מרי-לו

New member
ככה

caps lock דלוק + ללחוץ על ה- shift + אחד מהמספרים במקלדת (צריך לעבוד עם לוח המספרים שמעל האותיות... זה לא עובד עם המספרים שמצד ימין של המקלדת)
בוקר טוב לכולם/ן

sahr12

New member
בקר טוב אחותך....

את שרה "את תותחית" למורה אה???כאילו שהיא ניצחה בשש-בש??? חבל שלא הטבעתי אותך בבריכת גלים.....חחחחחחחחח בקר אור דודה מיגרנה..:)

מרי-לו

New member
ששש... מאמי ששש...

אם היית מטביע אותי מי היה מציע לך את ההצעה הנפלאה לקחת אותה לאבובים? אה?
או לחילופין מי היה מכין לך צ'ירשי?

מו שיקו

New member
יום ראשון אתה יודע

וויקאנד, בקומה ה20 בחוץ מבול, כל טיפה כדור פינג פונג... מחלימים מהכוויות של הטוטו מאתמול... איך איתך?

sahr12

New member
ב"ה שאני נושם...קומה 20???

יאוולי...:) פעם הייתי בהולידיי אין ירושלים...בסוף שבוע..היית צריך לראות.. הייתי נשוי כבר ..ואמרתי בהזמנה שזה ירח דבש...חחחחחחחחח אמרו ניתן לך חדר פינוק...שהתברר שזה קומה הכי גבוהה..עם כל מיני פינוקים בחדר..וכשהגענו לקבלה ושמעתי שזה חדר קרוב לאלוהים...חחחח...(והייתה רעידת אדמה כמה שבועות לפני בארץ..) הפקידה לא הבינה למה "החתן" רב עם "הכלה" בירח דבש...אני רציתי קומת קרקע.. ורעייתי רצתה מעלה מעלה... אחרי ויכוחים על הדלפק...בא איזה אחמד..והסביר לי(לא,שלא ידעתי אבל נתתי לו להסביר אני אוהב את המבטא..חחחח)...שברעידת אדמה עדיף להיות למעלה...כי זה קורס...ומועך את כולם בדרך...חחחח אז הסכמתי.. וכל השבת הייתי בפאניקה...בקושי עמד לי.....חחחחחחחחחחח

מו שיקו

New member
תראה,

היום לא בונים כאן פחות מ50-60 קומות,אז קומה 20 בכלל לא נחשבת לגבוהה. בקושי עמד לך?....אז באוירונים בטח היית חוטף שיתוק.....

סגולית

New member
לי דווקא מצליח

במחשב אחר פתאום אני רואה תחתימה שלך בסינית..חייבת להוריד פונטים כאלה למחשב שלי. בוקר טוב מושיקו

קודם כל תודה רבה...

רָגֶע בּוֹדִדֵדַדְדֲק... אוףףף איזה פונטים קטנים, אני צריך להתקרב למסך כאילו שאני פארוק מאלכס חולה אהבה... אבל זה עובד... תודה מרי-לו! יודעת למה אני צריך את הניקוד? פתאום הסתבר לי שיש שתי מלים בעברית שכותבים בדיוק אותו דבר, ומשמעותן הפוכה לחלוטין...

נ י ש

New member
על זה הוא בדיוק בנה...

הסקרנות שלך :))) נכנסתי לישיבה....אל תתחילו שום דבר מעניין בלעדיי חחחחחחח

sahr12

New member
תגיד בקר טוב....

תשאל מה שלומי...אוליי קרה לי משהו???חחחחח... אין לי מושג..אהלן נאמן...

מרי-לו

New member
מה שאני אוהבת אצלך

זה שאתה יודע להפסיד בכבוד
בוקר טוב (כך
להרגיע ת'עצבים שאתה חוטף עלי עכשיו
)

פששששששש סער...גם אתה ????

איפוא גאוות הגברים? אם בשש בש ינצחונו מה יגידו אזובי הקיר??? חחחחח בוקר טוב מרי לי..חחח

sahr12

New member
אה נשקני??אתה גם מאמין לה???

נראה לך שאני אפסיד בשש-בש למורה חנונית???חחחחחחחחחחח הכי מצחיק הבת שלה אומרת לי.."אימא שלי הייתה אלופה באונברסיטה (לטביה) בשש-בש..." כאילו שזה אמור להדאיג אותי...:) אמרתי לה..גם דוד סער היה אלוף השכונות...ומאמו שלך תפסיד בראס בן עינא.. חחחחחחחחחחח..........ואז הבת שלה התקשרה לאבא לשאול..מה זה המשחק הזה שנקרא.."ראס בן עינא"......חחחחחחחחחחח

למעלה