אולי מישהו יודע?

KERENGOLD

New member
אולי מישהו יודע?

שלום לכולם, בני, תינוק בן חודש וחצי עבר טיפול מקומי בלייזר עקב איבחון של המנגיומה שיטחית בשפה התחתונה. הטיפול נערך לפני חמישה ימים ומאז אין לו שקט, הוא בוכה ללא הפסקה. רופא ילדים שלל אפשרות של מחלה או כאב אחר, ורפא עור טוען שהכאב הוא כתוצאה של פצע מהלייזר. האם למישהו זה קרה? מה עושים? תודה, קרן

odeia

New member
אולי תשאלי את רופא העור אם מותר

למרוח על זה משהו להרגעה

אניעדן

New member
תשובה

בתי גם עברה טיפולים בליזר בשפה התחתונה ... ואחרי הטיפול היא היתה שמה לה שקית של קרח להרגיע את המקום . וכן היא היתה נודניקת במשך כמה ימים ....אז הרופאה אמרה לי לתת לה "טיילנול" זה כמו אקמול בארץ לתינוקות נגד שיכוך כאבים אבל רק שהיא ממש סובלת .. לפני האוכל או בלילה מקווה שעזרתי מיכל

KERENGOLD

New member
תודה רבה

עזרת לי מאוד, לפחות אני יודעת שעוד מישהו עבר משהו דומה לשלי, כי לפי שאר התגובות כולם סיפרו שהילדים הגיבו טוב לטיפולים, ורק הבן שלי שדרך אגב היום זה היום החמישי לטיפול מרגיש יותר טוב. רופא העור שראה אותו אמר שנוצר לו קיב כתוצאה מהטיפול. גם במקרה שלך היה פצע? כמה זמן הילדה לא הרגישה טוב? ושוב תודה על העזרה קרן

אניעדן

New member
קרן הי

לעדן , ביתי , עשו את הליזר כתוצאה מפצע פתוח על השפה .... והליזר היה סוגר אותו . אני זוכרת שאחרי הטיפול המקום לאט לאט התקשה וניהיה כמו פצע רגיל עד שהוא הבריא והתקלף . פעם הראשונה היא ממש בכתה ולא ידעה איך להתמודד עם הכאב .. אבל עם הזמן היא התרגלה ... אנחנו היינו עושים לה כמעט כל שבועיים עד שהפצע יגליד . אני משערת שכל ילד מגיב אחרת ... את רואה בסוף הכל הסתדר . אז שיהיה יום טוב מיכל

למעלה