אולי מישהו יודע?

• פותח הנושא swfr
  • פורסם בתאריך

swfr

New member
אולי מישהו יודע?

הי, יש לי מכר שגר בחו"ל ויש מוצר שאני יודעת שהוא הרבה יותר זול שם מאשר בארץ. חשבנו אולי לפתוח עסק שישלח לכל מי שרוצה בייבוא אישי את המוצר הזה בדואר. גם אחרי המיסים זה עדיין יוצא משתלם לכולם.. זה מוצר שלא דורש אישורים של אף משרד ממשלתי לייבוא אישי. האם יש אפשרות שאני אפתח עסק (למשל עוסק מורשה) בארץ ולא באותה מדינה ואעשה את כל ענייני המיסוי (מע"מ מס הכנסה וכי"ב) כאן ופשוט אעביר לו תשלום עבור המוצרים והמשלוח (ואולי גם השירות) לשם? האם קיים מודל כזה? אשמח לכל מידע שברשותכם (ושאתם מוכנים לחלוק...) תודה

afikiminfo

New member
למה לא ישירות מהיצרן???

יחסוך לכם גם את עניין המיסוי בארץ בה גר חברך וגם את ההובלה הכפולה. אשמח לסייע (בתשלום כמובן) - שלח מסר לפרטים נוספים בהצלחה אלי

swfr

New member
למה לא מהיצרן..

תודה על הרעיון! העניין הוא, שלא מדובר במוצר אחד ספיציפי אלא בסוג מוצר שיש הרבה מינים שלו המיוצרים ע"י יצרנים שונים ברחבי העולם. רצה הגורל ודווקא במדינה בה נמצא המכר שלי, המוצרים הללו מאוד (!) זולים. כמו כן אלו מוצרים לצריכה אישית שהיצרנים לא יהיו מעוניינים לשווק ביחידות לפי הזמנת הלקוח הסופי. אני מניחה שאני עדיין מחפשת מידע (מע"מ, מס הכנסה דיווח הוצאות) לגבי מודל שבו זה יכול לעבוד ככה.

זוהר218

New member
לגבי מע"מ ושאר מוסדות בארץ צריכה

להתייעץ עם רואה חשבון.לרוב ללא חיוב. דבר שני זה בדיקת כדאיות. יכול להיות טוב לדעתי (אם יש לקוחות). אשמח לעזור

dbusiness

New member
נראה לי שאת מתכוונת למוצר ...

MP3 או מוצר אלקטרוני מכל סוג שהוא, מכירה באמצעות EBAY אם לכך הכוונה אני יכול לסייע ו/או להיות שותף לרעיון דוד

למעלה