אולי מישהו יוכל להסביר את השקט

בני1234

New member
אולי מישהו יוכל להסביר את השקט

שמגיע ממצפה הילה? לי פשוט אין הסבר

זה אפילו לא שקט

הם אמרו שהם מאמינים שהממשלה עושה מה שצריך בשביל לשחרר אותו. אפשר שהם יודעים משהו שאנחנו לא. נקווה.

קמנצינד

New member
השערה שלי...

בעוד עשר- עשרים שנה, כשהחייל הבא יפול בשבי, משפחת שליט תגיד למשפחתו של אותו חייל, בקול ענות חלושה, שהם עשו טעות כשהאמינו שהממשלה עושה הכל, ולא כדאי להם לסמוך עליה ועל העומד בראשה.

אני לא בטוחה

שים לב שהם לא סמכו בעבר הלא כ"כ רחוק. זה שהם אולי (או בטוח) התנהלו בצורה גרועה זה סיפור אחר. אבל עכשיו הם לא שולחים קמפיינרים לייצג הפגנות דביליות במקומות לא מתאימים, הם פשוט משתיקים הכל. תראה, גם אלמלא השקט מצד משפחת שליט, התגובות של ביבי, ושל החמאס, נראות לא רגילות.

ישMצב

New member
זאת שאלה מעניינת

כי יש לה הסבר, בדיוק כמו שיש הסבר גם לרעש ולשקט שהגיעו משם בעבר. אני בטוח שהם מקבלים הנחיות ממשרדי רה"מ והביטחון לגבי יציאה לתקשורת, כמו גם איומים. לכל אלה צריך להוסיף פוליטיקאים, אנשי ציבור ובעלי תפקידים שמכרכרים סביבם באופן שאני בטוח שמקשה עליהם את ההחלטה מה לעשות ומתי. אין צל של ספק שבכל רגע נתון הם יודעים יותר מאיתנו, לטוב ולרע, וכל מה שנשאר לנו זה רק לשער מה באמת קורה.

בני1234

New member
תהיך הסקת מסקנות והפקת לקחים מראה לי לוקה

בחסר. מקווה שהמשפחה תפנים ותייסים לקחים מאירועים קודמים בעבר

קמנצינד

New member
בני...

אני כבר הפנמתי שהמשפחה לא מפנימה לקחים. וגם אם כן, היא בטח לא מיישמת אותם.

בני1234

New member
זה נכון אבל

לעשות את אותן שגיאות שוב ושוב ולצפות לתוצאות שונות, נראה לי תמוהה

קמנצינד

New member
ועל זה נאמר בספר משלי :

אם תכתוש את האוויל במכתשת בין הריפות, לא תסור ממנו איוולתו.

אבל זו שגיאה חדשה (אם זו באמת שגיאה)

בזמן שפורום השביעיה ישב הם לא היו בשקט. זה שמה שהם עשו כן או לא היה דבילי זו שאלה אחרת.

בני1234

New member
גם להגיע למשרד רוה"מ בתקופה המדוברת

הם לא רצו להגיע נעשו נסיונות רבים וארוכים לשכנע אותם לעלות לירושלים תארי לך מה היה קורה אם משפחת שליט היתה נשארת במצפה הילה

יונה1

New member
כמה השערות....

1.הם מחכים ששלומית אהרון תכתוב שיר חדש. 2. הם מחכים ששלומית אהרון תתאחד עם מאיה בוסקילה. 3. הם מחכים שמשרד הפרסום ישחזר חלק ממאות הגלעדים שליטים שעמדו מול הממשלה והרוח פגעה בחלקם והוציאה אותם מכלל שימוש. 4. תזכיר לי מתי בדיוק הם לא היו שקטים?

למעלה