אולי מישהו יוכל לעזור לי...

שירר ר

New member
אולי מישהו יוכל לעזור לי...

הייתי מעוניינת לדעת עם יש תוכנה (כאן באינטרנט)קלילה שתוכל לקרוא בשבילי אנגלית בקול רם (הקראה ממוחשבת) אשמח לתגובתכם בהגדם. יום טוב שיר

כן ואפילו בחינם

ראי קישורית. נ.ב. אם יש לך גם סורק, אשפר לסדר שהיא תקריא לך גם נירות מודפסים.

שירר ר

New member
עדו יקירי...

זאת תוכנה ממש מדליקה!!!
המון תודה על העזרה... שיהיה לך שבוע טוב שיר

בשביל זה אני כאן.

אם יש משהוא שמפריע לך ללמוד, לחברה כאן יכולים להיות רעיונות לא רעים כדי לעקוף את הבעיה.

שירר ר

New member
בין הבעיות הגדולות שלי הן בעיות...

ריכוז.... יש לכם רעיונות שיעזרו לי לעבוד/לילמוד ללא הפרעה של עמיתי לעבודה/לימודים? אשמח לתגובה בהגדם... לילה טוב שיר

שירר ר

New member
עם אני כבר בשירשור בעיות אז ...

הינה עוד אחת: לפעמים המחשבות שלי רצות קדימה כ"כ מהר שאני מפספסת את העכשיו... אמרתי לעצמי לפחות אני מודעת לבעיה זו כך אוכך לפתור אותה... לפעמים זה גורם לי לחוסר סובלנות ... הנושא חדש לכם? עם הנושא לא חדש לכם אז מה היה הפיתרון שלכם? אשמח לתגובות בהמשךךך.... שיר

הנושא לא כל כך חדש, אבל דורש

מחשבה. לי במיוחד מציקות מחשבות חוזרות ונישנות על מטלות שאני מפחד לשכוח. ניסיתי להסתובב עם פינקס ולרשום אותן. זה לא הלך. ניסיתי יומן. לא הלך. אללה יודע למה, עם פוקט פי.סי. ויומן אלקטרוני זה הולך טוב יותר. יש אנשים שפותרים את הבעיה הזו בתרופות ולא רק בתרופות ששיגרתי לפתור איתן את הבעיה. אני משוכנע שיש גם אסטרטגיות בעניין וחברי לפורום בוודאי יפרטו.

יונה שו

New member
יש קצת פתרון

השאלה מתי העמיתים מפריעים לך, בהרצאה, בעבודה עצמית, או בכלל סביבה ורעשים. לכל סוג יש פתרונות משלו.. אנסה להגיד משהו ואולי זה עוזר. * בזמן הרצאה כשהמחשבות רצות קדימה - רצוי לשבת ליד מישהו שאת יכולה לסמוך שהוא כותב הכל. כש"ברחת" וחזרת - את מיד מציצה איפה נמצאים וממשיכה. * כשאת קוראת - ופתאום "ברחת" להחזיק כל הזמן את היד על המקום בו את נמצאת, כי אז... כש"ברחת" מהריכוז, האצבע עוזרת לחזור לאותו מקום. * כשקוראים - אם אחרי כל פסקה, קטע, איך שתבחרי - את מסכמת בכמה מילים משלך גם אם באמצע "ברחת" ואינך מרוכזת - תוכלי תמיד להגיע למקום האחרון שהיית וגם לא לחשוש מלא לזכור. * בכתיבה - תמיד לכתוב את הנקודות החשובות אותן את רוצה לכתוב, לפתח וכו'... אחרי כל נקודה שכתבת עליה, והרחבת כראוי, לסמן שעשית את זה, גם אם "ברחת" באמצע, תוכלי לדעת איפה את נמצאת ולא קרה כלום לחוט המחשבה. אם יש עוד שאלות, אנסה לענות.. בהצלחה

האם את יכולה לבחור סביבת עבודה?

אם אינך יכולה לבחור סביבת עבודה ולימודים, אשמח אם תסבירי בדיוק כיצד מפריעים לך עמיתיך? אם מדובר ברעש במקום העבודה, אפשר להשתמש באטמי אוזניים. אפילו בשני זוגות: אחד בתוך צינורית השמע והשני מורכב כמו אוזניות אודיו מיחוץ לאפרכסות. מובן שבכיתה זה לא פיתרון יעיל. בכיתה אני ממליץ על טכנולוגיות להארכת משך הריכוז. למשל הקלטת הרצאות (בציוד מיוחד ולא בציוד של מוסיקה, ראי בקישורים ובמונחון). כך את פנויה יותר להקשיב למרצה ופטורה מהפחד שמא לא הספקת לסכם משהו. לא תמיד העמיתים מפריעים על ידי רעש פסיבי. לפעמים אנשים בעבודה פונים אלייך באלף ואחד שטויות ומוציאים אותך מהריכוז. אישתי נוהגת להסתובב עם דיסקמן כבוי ואוזניות על האוזניים בעבודה. אנשים חושבים שהיא מאזינה למוסיקה ולא פונים אליה כדי לספר לה בדיחות. לפעמים עצם נוכחותם של עמיתים רבים מפריעה. גם אם הם בשקט מופתי. יש סטודנטים שנאלצים לקחת כמעט ורק קורסים דלי משתתפים בגלל זה. אני מקווה שלא זאת הבעיה שלך.

גל בת 17

New member
איך אני מורידה את התוכנה?

והאם היא באמת חינם? כי רשום שם בתשלום אם אני לא טועה..

אחת הגרסאות היא חינם והיא מספיקה.

השניה שבאה איתה היא לחודש ניסיון חינם. היא נוחה יותר לשימוש אבל לא הכרחית. מהקישורית הבאה יהיה לך קל יותר למצוא את קובץ ההורדה. פשוט ליחצי על הכותרת Download now אם משהוא לא מצליח, אל תפחדי לשאול אותנו שוב ושוב. בשביל זה אנחנו כאן. בהצלחה!

גל בת 17

New member
תודה רבה..

אתה מכיר אולי עוד תוכנה אבל אם שפות אחרות כמו ספרדית,איטלקית,צרפתית...? תודה מראש... גל.

לגרסה שבתשלום אפשר לשלם עוד ו...

ולהוסיף מבטאים ושפות. חוץ מזה אני מכיר עוד תוכנה. נראה לי שקוראים לה דיאבלו. צריך לחפש בגוגל את הערך Text to Speech. בעברית יש סתיו רידר. חודש ריאשון חינם ואחר כך יקר. עברית כותבים בלי ניקוד ולכן הקריאה שלה הרבה יותר יקרה ומסובכת למחשב.

שירר ר

New member
עדו...

ד.א. תודה על הקישור לתוכנת הקריאה היא מאוד נחמדה... שיהיה חג שמח! שיר

למעלה