אולי מישהו יוכל לעזור לי

Eusebius

New member
אולי מישהו יוכל לעזור לי

אני מתעניין בסיפורים של אנשים שמגדירים את עצמם כחסרי מגדר (לא כאלה שאומרים שהם גם גבר וגם אישה, אלא אלה שיגידו שהם לא גבר ולא אישה), או טרנסימות שמעדיפים הגדרות כמו "אני לא גבר" על פני "אני אישה", וכו'.. אם יש לכם מאמרים ששוללים את קיומו של הג'נדר, או המלצות לקריאה בנושא אני אשמח. תודה.

מיצי 74

New member
היד השמאלית של החשיכה

שראיתי עכשיו שאפילו לקח את פרסי ההוגו ונבולה מבית מטבחיים חמש. ואני תמיד מרגישה שליחות מיסינרית לפרסם את הסופרת שלו - אורסלה לה גווין, היא מדהימה !!! יש בסוף הלינק עוד קישורים. ועושים מזה סרט
וגם מסדרת ארץ-ים (ככה קראו לזה?) וגם את האריה המכשפה וארון הבגדים (שלא ממש קשור) הכול בנוי-זילנד, לפחות יצא משהו טוב מסדר שר הטבעות
ונהדר שעושים סרטים מקלאסיקות ולא רק הארי פוטר

מיצי 74

New member
אני רואה שאלו הפקות לטלוויזה ../images/Emo10.gif

התלהבתי קצת מהר מדי

mohini

New member
האריה

המכשפה וארון הבגדים לא הפקה לטלווזיה כי אם סרט

mohini

New member
מה שלא פחות חשוב

זה הפקה מחודשת של מלחמת העולמות והמדריך לטרמפיסט בגלקסיה בשעה טובה

היי

פה יש דיירקטורי של גוגל בנושא ג'נדרקוויר, נראה לי שמשם תוכל להגיע לכל מיני אתרים ומאמרים.

מנצל"ש

מכיריםות את בילי טיפטון? נגן ג'ז שחיי כל חייו כגבר ורק עם מותו גילו שהוא "היה אישה". יש ספר בעברית שנכתב בהשראת סיפור חייו, ונקרא "חצוצרה" מאת ג'קי קיי. לא ספר מבריק מבחינה ספרותית אבל כדאי לקרוא בכל זאת.

sha na na revol

New member
אני די חסר מגדר

לא מי יודע מה העובדה שאני לא מעדיף מגדר, כמו העובדה שכל עניין הגדרת הטרנסג'ינדריות מדכא אותי ובד"כ לא נכון לגבי.

למעלה