אולי מישהו יוכל לעזור????

hadash

New member
אולי מישהו יוכל לעזור????../images/Emo62.gif

היי אני מקווה שתוכלו לעזור לי אני ראיתי תוכנית שעסקה בויזואליזציה אצל חולי סרטן, בתוכנית החולה הגיע להחלמה מלאה ובצילומים שנערכו אצלו הגידול נעלם. בשיטה זו החולה מדמה את התאים הסרטניים שבגופו לחיילי האוייב ובעזרת משחק מחשב הוא פשוט "מחסל" את האוייב. התוצאה ריפוי טבעי של הגוף. אשמח לדעת אם מישהו עבר טיפול שכזה? ואם מישהו יודע אם יש טיפולים כאלו בארצנו הקטנטונת? תודה מראש!

תשאל בפורום "לחיות בהרמוניה"

או מ"דרך הלוחמים". יש שם (לפחות) שני אנשים שאני מכיר שהחלימו מסרטן בצורה יפה, וגם עברו שינוי גדול וחיובי בחיים.

m_katzmann

New member
דמיון מודרך

שלום לך חדש, את תשובתי קבל לא כתורה מסיני, כי עם הזמן למדתי להיות יותר מאופקת. דמיון מודרך אכן עוזר, אבל לא מדובר בדימוי חד פעמי, אלא בטיפול רגשי מעמיק. הבאת התת מודע למודע - יכולה לעשות מה שנקרא "נסים". לי אמנם לא היה סרטן. היה לי פצע בקרנית העיין ודמיון מודרך שחרר אותי מטיפול ממושך בבית החולים. אין לי נסיון עם חולי סרטן, אבל אני יודעת שהזקו שמופיע בלוגו של מכללת רידמן אכן נרפא מסרטן דרך דמיון מודרך. מאיה

ההדרכה איננה דורשת שתגיע לטיפול

ראה קובץ מצורף. אני החלתי זאת עלי אך יחד עם זה שילבתי טיפולים של תכנות מחדש של המוח ומוצרי האורה סומא. אם אתה מעוניין בהדמיה שתעזור לך אז בעבר הצגתי זאת לאחרים ובשמחה אני מראה גם לך - בקובץ. בריאות מלאה! אסתיה

למעלה