אולי מישהו יוכל לעזור...

edna katz

New member
אולי מישהו יוכל לעזור...

יש לי כמה דברים לשאול אתכם: * אמרו לי שיש אתר שמראה את המזג אוויר בפולין...מישהו יודע מה הכתובת של האתר אולי? * שאלה קצת טיפשית אבל המנהל שלנו אסר עלינו להביא יותר מידי כסף(בגלל כל הגנבות והבעיות שזה יוצר)הוא אמר שבין 150-200$ זה מספיק ולא להביא יותר מזה...הוא צודק? זה באמת מספיק? או שעדיף לקחת עוד? * עדיף לקחת דולרים או זלוטים..? הרבה אמרו שעדיף זלוטים, ואם כן אז איפה הכי עדיף להחליף מ-$ לזלוט? בארץ? בשדה התעופה בארץ? או בפולין עצמה? תודה רבה לכולכם.... דרך אגב הטיסה ממש ממש קרובה...23.4...אני מתרגשת!!!!!!!!!!!

izikd

New member
www.weather.com

יותר פשוט מזה לא יכול להיות
בקשר לכסף, באמת שאין צורך ביותר מ150-200$, אפילו אפשר להסתדר עם פחות, זאת אומרת הכל עניין של כמה מתנות רוצים לקנות
גניבות לא יצא לי לפגוש אף פעם ובאף מדינה שהייתי בה בעולם, הרבה מאוד מפחידים, אבל עדיף להיות בטוח עם הכסף. בקשר להחלפה - לפי מה שהבנתי שער ההחלפה בארץ הוא גבוה (למרות שגם שם הוא לא משהו) ולכן עדיף לקח דולרים או אירו ולהחליף בפולין. טיסה ומסע מוצלח, איציק.

בלבלה

New member
זה מספיק

אם אתה לא מתכוון לקנות מתנות ומזכרות לכל העולם אתה תסתפק גם ב100$ עדיף לבוא עם דולרים, בכל מקרה אתם תעצרו לפחות ב3 קניונים שונים שיש בהם change להחליף לזלוטים רק אל תחליף יותר מדי כסף בפעם אחת, כי אחר כך אין איפה להחליף חזרה לדולרים ואם כן אז זה יותר יקר וממש כיף לך שעוד לא טסת, אני הייתי בקיץ שעבר, והיה ממש טוב

שועל128

New member
כנסי

תלוי אם את רוצה לקנות מדיוטיפרי אם לא אז 200 דולר יספיקו לך איזה כיף לך הלוואי והייתי לחזור ליום של הטיסה

edna katz

New member
המסע מתקרב!

תודה לכל המגיבים הנחמדים שמאחלים לי מסע מוצלח... מקווה בעזרת ה' שהוא באמת יהיה כזה... עוד 3 ימים הטיסה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

תרגיעו...תחשוב טוב....

נכון זה מרגש, אבל כאשר שאתה נמצא בפולין ואז..החוויה משתנה בכל רגע.. אני לא רוצה להרוס לך. בעקיר תנהנה במסע לפולין..

למעלה