אולי מישהו יכול להגיד לי למה אין לי סבלנות

זורחת1

New member
אולי מישהו יכול להגיד לי למה אין לי סבלנות

לקרוא בפורום כל מיני כתבות .אלה רק מה שאני שואלת ומחפשת תשובה בנירות. למה אני בעצמי לא יודעת .ואלי שהידיים שלי לא היתעיפו גם בגלל המחלה. אני מבינה אותכם ויודעת כמה קשה לכל אחד כאן .ובאמת הפורום הזה מקסים וכמה עוזרים לכולם וכולם מקסימים. תיהיו בריאים ורק אושר ועושר. יש כאן עוד אנשים שעברו דיכאון ולא מצליחים או היצילחו להתמודד עם הילדים שלהם בבית .

ד קובי

New member
היי זורחת

לכולנו יש רגעים טובים יותר ורגעים פחות טובים. כל אחד רוצה לקבל מענה לפנייתו ולנסות לקבל את התמיכה לה הוא זקוק בכל רגע נתון. יחד עם זאת שיתוף וכמו שאת מצפה לתגובות יתר הכותבים ותמיכה מהם, כך הם מצפים לתגובות על מנת לקבל דיעות נוספות לעניינם. אני מבין את הקושי שלך, קחי את הזמן ואולי בהמשך תהיה לך קצת יותר סבלנות לקרוא ולהתייחס בהתאם. ועד אז מאחל לך בריאות והמון סבלנות יקירתי.

זורחת1

New member
תודה לךמודה לך מאוד מאוד

כן אה אולי נחשוב ככה .זהו אצלי שאין לי סבלנות לקרוא. המטרה שלי אפילו יגידו לי בקיצור ואז אוכאל לעזור להם במילים זה אין לי בעיה דרך אגב אנכנו טובים לעזור לאחרים ולא לעצמנו ? אתה מכיר את זה ככה זה כולם. כי גם בעלי אומר לי את נותת עיצת לאחרים תעשי את קודם כמו שאני אומרת לבת שלי

ד קובי

New member
זורחת יקרה בואי אגלה לך משהו...

כאשר מישהו אחר פונה אלינו לעזרה, אנחנו בעצם משקפים לו את הדברים שלו רק בניסוח קצת אחר. ואז אומרים לעצמנו איזה מסכן מה עובר עליו/ה. את הבעיות של עצמנו קצת יותר קשה לנו לראות כי אנחנו מפחדים לרחם על עצמנו. כך נראה לי וזו דעתי....

זורחת1

New member
כן אה לא אני חושבת שיש יותר גרועים או מפחדים

שיגיעו למצב חמור .אני מי שקרובת מישפחה שלי אצלה היחמיר ועזר אישפוז שגם אני היתי מעדיפה כדי לטפל בבעיה .אבל הם לא היו מעדיפים לתת לי אישפוז כי אני בזמן האחרון יותר מידי לבד לבד .ואני עוזרת לאנשים בפורומים בתרומות לפחות מנסה להעסיק את עצמי במחשב . אבל הינה מהבוקר אני בבית מזה מהבוקר כמה ימים אחרי ימים אני בבית לא יורדת מהבית .רק בשבת עם פתאום עם בעלי יצאתי מהבית. ועכשיו בתי בת 13 כל הזמן משעמם לה משעמם לה ואני לא עושה כלום אומרת לה בואי נלך לטייל היא לא מראה היתלעבות ואני בכלל כבדה כבדה וככה נישארת בבית כל יום וכל לילה . הבת שלי אומרת לי אימא לא כיף להיות איתך בבית את משעממת .בעלי מנסה לשכנע אותה ולדבר איתה .עד ששיכנא אותה פתאום רציתי לשיון בשעה 11 בבוקר .כי הרגשתי עיפות נירדמתי כשרציתי לראות טלויזיה סרט לפחות. ואז הלכתי לשיון וכלום לא עשיתי רק לאכול אוכל ואוכל אפילו לא הכנתי צהריים בכלל .רק פרוסות ופרוסות .אפילו מקלחת עוד לא עשיתי כשהסונכת מגיעה אני עושה הכל הכל .ולא מצליחהלשכנע את עצמי שנעשה כאילו שהיא מגיעה אליי אני הולכת אחורנית הפסיכולוגית אומרת לי את לא הולכת אחורה ושתקה

למעלה