אולי מישהו יכול לסבר את אוזניי?

Joe the wolf

New member
אולי מישהו יכול לסבר את אוזניי?

אני כבר כשלושה חודשים בלוגר. היו לי כמה פיקים בכניסות לבלוגי, אבל כולם היו מוסברים, השתתפות בתחרויות, פעם או פעמיים פוסט שלי נבחר בבחירת ההעורך, אבל בדרך כלל הבלוג שלי נהנה בממוצע מעשר-חמש עשרה כניסות אבל אמש אני בודק סטטיסטקות ומגלה שהיו לי אתמול בבלוג 99 כניסות!!! ניסיתי לבדוק האם קרה משהו? ולא קרה כלום. יש למישהו מושג לגבי סיבות אפשרויות לפיק פתאומי בכניסות לבלוג? ואם כבר - אז כבר להלן לינק לבלוגי: http://www.tapuz.co.il/blog/userBlog.asp?FolderName=rivlin תודה, יוסי ג'ו

orelie

New member
רעיון יפה על מנת להקפיץ עוד יותר את הכניסות |

Joe the wolf

New member
צ'מעי..

אנסה לענות לך ברצינות, היו לי אתמול 29 כניסות ביום. שזה כמעט פי שניים ממה שהיה לי לפני שלושה ימים וארבעה ימים. אז אני לא יכול לשלול את הרמיזה שלך שמדובר כאן באיזה תרגיל מינפולטיבי שלי להתקדם עוד טיפה בדרך להשגת השמונה שקלים המיוחלים. אבל זה עדיין לא מסביר את הפיק הפתאומי של 99 כניסות ללא כל סיבה שלגביו ביקשתי "רעיונות" מה יכולה להיות הסיבה לזה. טנקס

חהמן

New member
כמה רשומות יש לך בבלוג?

וכמה קישורים פנימיים? סריקה אוטומטית של מנועי חיפוש יכולה להסביר את זה, וגם האפשרות שמישהו החליט לקרוא את כל מה שכתבת ולעבור על כל הרשומות. חוץ מזה, אם במקרה כתבת על נושא פופלארי והופעת בעמוד הראשי של הבלוגיה, או בעמוד הראשון של אחת התגיות הפופולריות באותו יום, זה גם יכול להסביר את זה. יש גם את האפשרות שבמקרה הכנסת לבלוג (במיוחד באחת הכותרות) ביטוי שהיה פופולרי ליום אחד בגוגל. נגיד "פיצוץ ברמת-חובב" היה חיפוש פופולארי שלשום. ואז הגיעו אלייך משם כמות של אנשים שבד"כ לא מגיעים. יש כמה דברים שאתה יכול לבדוק. במסך הראשון בניהול הבלוג, יש אפשרות לראות כמה צפיות היו לכל רשומה שלך. תבדוק אם במקרה יש רשומה שיש לה הרבה יותר צפיות מכל השאר, או שיש הרבה מאוד צפיות שמחולקות באופן שווה. במסך סטטיסטיקות יש מתחת לגרף רשימה של קישורים שמראה מאיפה הגיעו חלק מהאנשים שנכנסו לבלוג שלך. אתה יכול לחזור לתאריך הרלוונטי ולראות מאיפה אנשים הגיעו. ודבר אחרון, אם אתה רשום לתשלומים, אתה יכול להיכנס לתשלומים ולבדוק כמה כניסות נספרו בתשלומים. אם נספרו לך הרבה פחות כניסות ממה שמוצג בעמוד הסטטיסטיקה, יש סיכוי טוב שזה או מנוע חיפוש שמיפה את הבלוג שלך, או גולש יחיד שעבר על הכל (מה שיתבטא בפחות כניסות שייספרו בתשלומים). מקווים שזה יעזור איכשהו. אנשי חה!

למעלה