אולי מישהו יכול לעזור לי?

lotd2

New member
אולי מישהו יכול לעזור לי?

לפני מלא מלא זמן ראיתי את אחד מסרטי סיוט ברחוב אלם וכבר מלא זמן אני מנסה לגלות איזה כל מה שאני זוכר זה את פרדי מעיף מישהו מכדור פורח או משהו בסגנון ואז יורד למטה ומסדר משטח כזה של קוצים בשביל לשפד אותו... מישהו יודע? יכול להיות בכלל שזה לא סרט של פרדי(הייתי בן איזה 6)

D i l D o

New member
זה אכן מאחד מהסיוטים... ../images/Emo58.gif

הקטע שתארת הוא מהסיוט ה-6, אני רק אתקן אותך ואומר שפרדי לא מעיף את הנער מכדור פורח אלא ממצנח רחיפה
אני ממש אהבתי את הסרט השישי, הרעיון של לקחת את מיקום הזמן 10 שנים קדימה, למצב שבו פרדי כבר הרג את כל מי שהוא יכל להרוג הוא רעיון נהדר! כולם כבר מכירים את פרדי ופוחדים ממנו, אהבתי במיוחד את הקטע שבו רואים את המורה מלמד על פרדי (מלמד את אף אחד אבל בכל זאת
). יש עוד קטע טוב, שהוא רוצח את החירש ההוא, איך שהוא קופץ מאחוריו, צועק, עושה תנועות מוגזמות, זה ממש קרע אותי מצחוק - אוי ההומור של פרדי, איו עליו!

lotd2

New member
תודה!!

עזרת לי מאוד... זאת ממש סגירת מעגל... כבר שנים שאני מנסה לגלות מאיזה סרט זה

xander55

New member
lotd2 הוא דוגמא מצוינת למה שאני...

הולך לומר. כולם אומרים סרטים קלאסיים, סרטי פולחן, אני בטוח שכולכם יודעים מה הכוונה, אבל זה שאנשים זוכרים קטעים מסויימים מסרטים שראו לפני בערך 10 שנים מוכיחה שפשוט פרדי שולתת. יש מלא סרטים קלאסיים כאלה, ואותי, בתור מעריץ ענקי של סרטים, זה נורא מרגש.

D i l D o

New member
"נורא מרגש" חחחחחחח חמוד...

אין ספק שפרדי הוא הרוצח הכי מוכר בעולם, הכי מצליח וכו' אבל יש סרטי אימה יותר טובים מהסיוטים כמו הצלצול שכבר כתבתי, הרחבתי וחרשתי את הנושא...הכל תלוי באווירה ובעלילה של הסרט, בקטגריות האלה הצלצול לוקח!

למעלה