אולי מישהו יכול לעזור לי ?

milliner

New member
אולי מישהו יכול לעזור לי ?

אני מחפש משאבה טובה שמגיעה ליותר מ100 psi ודבר ראשון אני לא יודע מה עדיף לקנות רצפתית או ניידת ? ודבר שני אולי יש למישהו המלצה על משאבה ספציפית ובמחיר נורמלי... תודה

ido mazor

New member
ZEFAL HPX

משאבה מדגם HPX מתוצרת חברת ZEFAL. משאבת שילדה עם מספר דגמים שמתאימים למידות שילדה שונות. מומלצת בחום.

milliner

New member
אוקיי..תודה

אבל מה ההבדל בין משאבת שלדה למשאבת רצפה ?

gsprukt

New member
משאבות

לגבי משאבת שלדה: במוקדם או במאוחר הפנצ'ר יקרה. אם מרפי קשישא ירכב איתך, לאף אחד לא תהיה משאבה ותיתקע. לא נעים. לכן מומלץ מאוד לרכב עם משאבת שלדה. הן לא זולות. המחיר מתחיל מאזור המאה ומשהו. לגבי משאבת רצפה: יהיה לך קשה (אם כי אפשרי) להסתדר בלי. אני מנפח לפני כל רכיבה ותמיד חסר קצת אוויר. לרוב משאבות השלדה אין מד לחץ וכדי להגיע ללחץ הנדרש (והמשוער, כי אין מד לחץ) תאלץ להשקיע לא מעט אנרגיה.

milliner

New member
אוקיי...

אז מה אתה ממליץ לי לקנות ? רצפה או שלדה ? ואני יודע שתגיד לי את שניהם אבל בינתיים...

mazursky

New member
תגובה

אני כיום משתמש במשאבת שלדה של Specialized AirForce שמגיע ל-160 P.S.I טווח המחירים נע בין 130-180 למשאבות שלדה של 160 P.S.I . אך עליך בזכור שקשה מאוד להסתדר רק עם משאבת שלדה וקניית שתי משאיבות יכולות לעלות משהו כמו 350-400 ש"ח שזה יקר מאוד. מה שאני משתמש בוא ואני מאוד מרוצה זה משאבת השלדה שפירטתי קודם וקומפרסור של 250 p.s.i שאתה יכול לקנות בACE קנה ובנה ב-50 ש"ח ואתה מחבר אותו לחשמל או לרכב ובתוך פחות מ-10 שניות הצמיג מוכן. נ.ב לקומפרסור יש מד לחץ אויר

למעלה