אולי מישהו יכול לעזור לי

mmm wondering

New member
אולי מישהו יכול לעזור לי

אז ככה לאחר שנותר לי רק הטכניון ושלא כ"כ בטוח שאני אתקבל עם סכם 94.8 אני נרשמתי גם כן להפרעות בתקשורת והתקבלתי ושילמתי המקדמה..אבל הבעיה היא שבגלל כל הבלגן עם הרפואה לא כ"כ נתתי חשיבות להפרעות ולמעונות ועכשיו התברר לי שההרשמה נגמרה וכתוב בחוברת שההרשמה נגמרה ב 14.7ועכשיו אני לא אוכל לקבל מעון עכשיו אלא רק בתחילת השנה על בסיס מקום פנוי...חשבתי שאוכל לנצל את זה שאני מהצפון ועכשיו שכל הבלגן כאן ואין דואר ואין בנקים מה לעשות ?? מישהו אולי יודע?? תודה מראש

mmm wondering

New member
שלום..קודם כל זה בטוחה לא בטוח :)

האמת שאני באמת באמת מקווה שזה יספיק..אינשאללה אבל אנ לא כ"כ בטוחה מאחר ואנחנו עדיין לא יודעים את הסכם אבל למקרה הגרוע ביותר אני אומרת ביררת משהו בקשר לסכם??

NoOoLa

New member
סליחה..

לא ביררתי כי הטכניון לא עונה וסגור מזמן ... ואני די מאוכזבת היני חתך הדחיה הולך ועולה בתלאביב , והאוניברסיטה העברית עדיין לא נתנה לי החטלה ... זה סמל שאני אולי בהמתנה שעל פי הרוב מסתיימת בדחייה , והטכניון , אני מרגישה בתוך תוכי שאנשאללה אתקבל אבל ממש מפחדת שלא , כי ע"פ הסכמים הגבוהים שיש לתלמידים אחרים , אין מקום ל 94.8
נמאאאס לי לחכות , אני על סף בכי .......:'(

mmm wondering

New member
אני מרגישה את ההרגשה הזאתי..נקווה

לטוב...תתעודדי קצת אני במצב יותר גרוע ממך את עדיין בהמתנה אז יש לך סיכוי כלשהו..אני כבר נדחיתי מת"א וי-ם וזאת הפעם השנייה שאני מנסה יהיה טוב אל תדאגי..אז בטכניון לא עונים?? ניסית היום להתקשר??

בהצלחה מותק! ../images/Emo24.gif

אל תשברי. לגבי המעונות - זה שנגמר תאריך ההרשמה לא אומר שהם לא יתייחסו לבקשה שלך. אני נרשמתי (לפני שנתיים) למעונות בב"ש מאוד מאוד באיחור ועדיין נכנסתי - כי היה מקום. יהיה בסדר!

mmm wondering

New member
תודה רבה..גם לך :)

אני מקווה שיסתדר בסוף...ועכשיו הם לא עונים גם אני אנסה מאוחר יותר תודה על העידוד

למעלה