אולי מישהו יכול לעזור לנו

ליאת נ

New member
אולי מישהו יכול לעזור לנו../images/Emo23.gif../images/Emo23.gif

אנחנו זוג נשים בנות 37 נשואות מאיזור השרון.אני עברתי טיפולים בתל השומר לקבלת תרומת זרע כרגע יש לי עוברים מוקפאים בבית החולים.בפגישה האחרונה שלי עם הרפוא המטפל הוא הפנה אותי ואת זוגתי לפונדקאות אחרי ברור קצר שעשינו אמרו לנו שלזוג נשים אין בארץ שום אפשרות לקבל אם פונדקאית.אחרי מחשבות ארוכות בענין הגענו(אני וזוגתי)להחלטה שהדרך היחידה אולי שבעזרתה נוכל כן לקבל אישור לפונדקאות בארץ היא לנסות ולאתר בחור (הומו) שמעוניין שיהיה לו ילד הבעיה היא שאני לא יודעת לאן עלינו לפנות כדי לנסות ולפתור את המכשול הקטן.כתובת האי מייל שלי לתגובות מכל המעוניין היא:[email protected]

פרח7

New member
../images/Emo140.gif הי ליאת

כרגיל יש לי קצת שאלות, האם אני מבינה שאת רוצה שזוגתך תהיה הפונדקאית? האם את בעצם מחפשת פרטנר לנישואים פיקטיביים, כדי שיאשרו לך שימוש בפונדקאית? אם כן, הדיסקרטיות היא הכרחית!!! האם חשבת להעביר עוברים לבנק בחול ושם לעשות את החזרתם לרחם זוגתך? תנסי לפרסם את סיפורך גם בפורום לקראת הורות גאה אולי תמצאי שם פרטנר. בהצלחה חמודה לשתיכן
ומשהו אחרון, בד"כ הומואים שרוצים ילדים בשותפות, מעונינים בילד ביולוגי שלהם שזה לא מה שאת מציעה, אבל אין לדעת...

../images/Emo4.gif לא הבנתי

ביציות שלך הופרו ע"י זרע מביה"ח? ועכשיו למה את צריכה פונדקאית? ולמה את צריכה בחור הומו? (בכל מקרה פונדקאית תוכל להיות רק מי שהרתה בעבר בעצמה, ותוכל לעבור את התהליך רק עבור זוג נשוי!)

למעלה