אולי מישהו יכול סוף סוף לענות לי תשובה חד משמעית וברורה ( הפנייה בעיקר לצוות אפטר ...)

• פותח הנושא d&a
  • פורסם בתאריך

d&a

New member
אולי מישהו יכול סוף סוף לענות לי תשובה חד משמעית וברורה ( הפנייה בעיקר לצוות אפטר ...)

מה ההבדל בין שאלון העדפות לבן לורוד ??? יש דבר כזה ! יש לי קב``א 52 וכל אחד אומר לי שזה בגלל סעיף ראייה למרות שאין לי משקפיים ובגלל קב``א נמוך למרות שחברים שלי קיבלו ורוד וגם להם קב``א 52 ...????? אז למה באמת קיבלתי לבן ולמה לא קיבלתי זימון ליום סיירות . בבקשה רק מי שיודע בוודאות שיענה לי זה חשוב לי מאוד . תודה מראש

avipe

New member
מה שענית לך קודם זה מה שנכון

אני לא יודע מה בקשר לחברים שלך אבל זה ככה קב``א 52 שזה נמוך מקבלים לבן וקב``א גבוהים שזה 54 ומעלה מקבלים ורוד כי ליחידות המובחרות של יום סיירות צריך קבא גבוה וההבדל היחידי בין לבן לורוד הוא הדף שבו רומזים לך שתקבל יום סיירות. לדעתי חברים שלך לא בדיוק יודעים מה הם אומרים...

okedem

New member
לא נכון

לי יש קב``א גבוהה (מועמד לתלפיות ושחקים) וקיבלתי לבן. זה כנראה בגלל המשקפיים, או כי אמרתי שאני לא רוצה קרבי. קב``א זה לא הדבר היחיד שיכול לגרום לכך.

tali_le

New member
תשובה ברורה...

הסיבות לא לקבל טופס וורוד או זימון ליום סיירות הם כאלה: * קב``א נמוך מדי, 53 ומטה - לא מקבלים יום סיירות או טופס ורוד * פרופיל מתחת ל- 82, לא משנה על מה * סעיפים רפואיים שונים הפוסלים משירות ביחידות עילית, כמו בעיית ראיה מדרגת חומרה מסוימת, בעיות גב ועוד... לא יכול להיות שאתה לא עונה על אף אחד מאלה ולא קיבלת יום סיירות או שאלון ורוד ובקשר לחברים שלך שטוענים שיש להם פרופיל 52, כנראה שזה לא נכון

חיילת

New member
תשובה על השאלה המבולבלת

קודם כל קב``א לא נקבע לפי בעיות רפואיות אלא, קב``א זה מן שכלול של ציוני מבחנים שנערכו ביום הצו הראשון, לבעיות רפואיות יש פרופיל , עכשיו בנוגע לאותו בחור שלא הבין למה הצבא לא נתן לו את מה שהוא רצה אז ככה יכול להיות שאני מתאים לתפקיד ויכול להיות שהפרופיל שלו לא 97 ואינו מתאים לתפקיד קרבי

למעלה