אולי מישהו יציל אותי עם טקסטורה?

eldarinn

New member
אולי מישהו יציל אותי עם טקסטורה?

אני מחפש טקסטורה הדומה לזו שאחת התמונות שצרפתי, כלומר בטון מוחלק, מאד מונוטוני אבל עם "סימנים" של מריחה או של טקסטורה טבעית כלשהי... רזולוציה 1024X768 או יותר...מישהו מחזיק כזה דבר? תודה מראש!!

RLM

New member
זה טוב?

רק שתדע, זה מעותק לא ממש חוקי של 3d total textures, ככה שאם זה מפריע לך או משהו, לך על משהו אחר. אם זה לא ממש מעניין אותך, אז תהנה

אתה רציני אחי ?

בפחות מ12 דקות עבודה בפוטושופ אתה יוצר בדיוק את מה שתרצה (ומה שאתה צריך זה עוד קל לעשות!!) לפחות זו דעתי האישית, אני תמיד מעדיף לייצור את הטקסטורות שלי מאפס..

nvh

New member
התוכל בבקשה להפנות למדריך שיכול

לסייע בהכנת טקסטורות? כדי לדעת מאיפה בכלל להתחיל..

כבר מזמן שאין לי את הטוט האלו אבל

תנסה פשוט לחפש את המילין טוט' וטקסטורה ב 3DTOTAL ובCG ובגוגל ותמצא המון.. ואם יש לך שאלה ספציפית בכייף, אחיך אלוף פוטושופ, אתה יכול גם לפרטי..

שחתי למה באתי מלכתחילה ../images/Emo3.gif

יש לי כמות גדולה של טקסטורות שיכולות להתאים, אין לי לאן להעלות אותם (כל אחת שוקלת בממוצע 1.4M) לשלוח לך דוגמיות לאי מאיל?

eldarinn

New member
אני אשמח!!!

[email protected] \אתה יכול לשלוח גם את המקוריים, עד 10MB בכל מייל וכמות בלתי מוגבלת של מיילים
תודה!!

אתה רציני אחי?

בפחות מחצי שנייה של קליק במצלמה דיגיטלית ואתה מקבל את מה שאתה רוצה בלי לפתוח פוטושופ אפילו פעם אחת. קשה מאוד ליצור את הטקסטורות שלך (במיוחד ריאליסטיות) מאפס בלי להשתמש ברפרנס אמיתי (אם בשביל לשנות ולהוסיף אליו ואם רק בשביל להתיחס למה שאתה צריך ליצור), אבל אם אתה גם אמן פוטושופ ז'ונגלרי וגם יש לך תפיסה לפרטים קטנים ויכולת חיקוי מעולה של הטבע אז בכיף אח שלי שב על הפוטושופ.

למעלה