אולי מישהו כאן יודע...

EastGirl83

New member
אולי מישהו כאן יודע...

האם תחנת הרכבת בחיפה בת גלים היא תחנה שיש לידה גם תחנות אוטובוסים? כמו בתחנה של חוף הכרמל שיוצאים לכיוון התחנה המרכזית של אוטובוסים... משום שאני צריכה את הקו 37א מבת גלים לכיוון דלית אל-כרמל... ועוד שאלה.. האם בתחנות חיפה ישנה עצירה בכל התחנות.. כמו בתל אביב? ואני מתכוונת לשעות של בוקר-צהריים...

amitk80

New member
נסיעות בעיר

עד כמה שאני יודע אין קוים שנוסעים מחיפה בת גלים אל דלית אל כרמל. ליד תחנת בת גלים יש תחנות אוטובוסים כי לשם מגיעים הקווים העירונים 17, 19, 28 ועוד. הרכבת לרוב עוצרת בכל תחנות חיפה (חוף הכרמל, בת גלים, מרכז ולב המפרץ) אלא אם נאמר אחרת בצורה מפורשת. בגדול אפשר לראות את זה בלוח זמנים של רכבת ישראל.

EastGirl83

New member
זה חדש..

הם התחילו להפעיל את קו 37א שמגיע ישירות לדלית אל-כרמל, ופשוט מעניין אותי לדעת האם אפשר לקחת אותו ישירות מאחת התחנות הרכבת.. כאשר באתר של אגד זה אומר שכן..

IdanXP

New member
האתר של אגד...

אני אישית לא מכיר את הקו אבל אם כתוב שכן, אז כנראה שזה נכון מן הסתם. אבל בכל מקרה, לאגד יש מוקד לקוחות שעובד כל יום עד השעה 21:00 בערב, את מוזמנת להתקשר ולברר מחר. הטלפון צריך להיות באתר שלהם.

Josette

New member
כן, יש

תחנת אוטובוסים ליד תחנת הרכבת, אבל היא לא ממש צמודה כמו בחוף הכרמל, זה משהו כמו 5 דקות הליכה. התחנה היא: "מרכזית בת גלים" לגבי אגד - כנסי פשוט לאתר שלהם, הכל מפורט שם כולל הזמנים והתחנות www.egged.co.il

omlove

New member
קווים

אני נסעתי ב37א וב022 מהתחנה של לין (מאוד קרובה לבת-גלים) לאוניברסיטה- הנסיעה היתה כשעה(+) בסביבות 13 בצהרים... האוטובוס עוצר בהרבה תחנות ומתמלא בהחלט.

למעלה