אולי מישהו כאן מרמת עמידר?

אולי מישהו כאן מרמת עמידר?

היי, בעלי ואני גרים בשכירות בקרבת מרום נווה וכרגע מחפשים לקנות. מתווכים לקחו אותנו לראות את רמת עמידר. שהיא בקרבת מרום נווה, אבל טיפהל'ה יותר לכיס שלנו. היינו שם בלילה וחשבתי שהמקום מקסים ושקט בעיקר רח' הרב אריה לוין. אבל שמועות אומרות שרמת עמידר הינה שכונה לא טובה, ואפילו שכונת פשע. האם השם מוצדק? מישהו יודע?

"ידוע" זו מילה בעייתית

אני יודעת למה אתה מתכוון. גם לי "ידוע" שמשפחות פשע גרות שם, אבל אולי זה כבר לא ככה? אולי זה רק שם? אין לי מושג.

כדאי שתבדקו היטב

לפני רכישת דירה באיזור עמידר עד כמה שידוע לי זה איזור שיש בו פשע ולכן הוא זול יותר בהשוואה לאיזורים אחרים בר"ג. צריך לבדוק אולי כיום זה כבר לא כך.

סתם שטיגמה

אומנם גרים בעמידר משפחות פשע אבל יש אחלה אנשים שם ואין ממה לחשוש יש לי חברים משם ומקום עבודתי רחוב ליד השכונה

rsm2

New member
אתם שפויים?

אני גר ברמת עמידר..גרים פה כמה פושעים,באופן אישי,אני כל לילה יוצא לריצה ב4 בבוקר,להזכירכם פעם אחרונה ששמעתי על רצח היה ברמת חן..איפה שהעשירים..אני גר ליד רחוב אריה לוין..זה רחוב בגבולות עמידר אגב.לא רואה כל סיבה לא לגור פה.. יקירתיייייי אני מאחל לך מכל הלב שתגיע לדילמה א םלקנות בית בהרצליהפיתוח או לא..כאשר תאלצי להתמודד עם השאלה שלזאב רוזנשטיין יש שם וילה :)

למעלה