אולי מישהו מצוי באופן כתיבת כותרות לפי APA?

Salta

New member
אולי מישהו מצוי באופן כתיבת כותרות לפי APA?

אני כבר לקראת הסוף של התיזה, מתעכבת על הדברים האלה... אולי מישהו יודע מה היא הדרך המומלצת לפי ה- APA לכתיבת כותרות וכותרות משנה?! (מיושר לימין או באמצע, מודגש bold או לא.... מספור ...קו תחתון....... וכו') תודה תודה למי שתתן/יתן התשובה....

בבקשה

קובץ מצורף שמסביר הכל תשאלי את שריד לגבי התוכנה שעושה בשבילך ת'עבודה (או תקראי כמה הודעות למטה)

שריד

New member
כותרות

באדיבות ובניסוח של של ד"ר נעמי ויינטראוב מהקורס כתיבה אקדמית רמה 1 כותרת אמצע באותיות מודגשות רמה 2 כותרת צמודת שוליים ימניים, מוטה רמה 3 כותרת בתחילת פיסקה, מוכנסת פנימה באמצעות TAB מוטה ונקודה בסופה. בסיומה ובהמשך השורה מתחיל הטקסט. רמה 4 כותרת בתחילת השורה וקו מתחתיה.

Salta

New member
הצלת אותי. שתזכה לחיים ארוכים בריאים ומאושרים

יעל, תודה על התגובה המהירה, אך אין במסמך התייחסות לכותרות.... טוב, בעצם שתזכו שניכם לחיים מאושרים ונפלאים.... סתתתםםם.... ותודה רבה שוב. SALTA

אולי אני לא מסתדר עם בירוקרטיה אבל...

תסלחו לי. אני מבין למה צריך להיות אופן אחיד לכתיבת ביבליוגרפיה. אבל שהכותרות יהיו אחידות. למישהו משעמם בחיים ובאוניברסיטה כנראה שאין היום מה ללמד. ניתן להגיד שאני מרובע אבל אפשר באותה מידה להגיד שמי שניסח עת הכללים מרובע בריבוע. אכן אותיות מוטות יעלו את ערך הכתיבה... מזל שבזמני הגישו עבודות בכתב יד או שנתנו למומחי חלוצי המחשב להדפיס עבודת גמר תמורת תשלום. יחי הדינוזאורים

למעלה