אולי מישהו נוסע לחדרה??

אולי מישהו נוסע לחדרה??

מכיוון ת"א/רמת גן??? האוטו בוכה אין בו מקום וכנ"ל ביתה של חברתי.. צריך לנייד מחיצת במבוק קלה אבל ארוכה, קרש גיהוץ, מתלה לייבוש כביסה, גיגית וזהו..

נירה63

New member
תכתבו לאולי ואולי לא

היא נוסעת מהרצליה לחיפה ,נדמה לי דרך כביש החוף ליד חדרה.

איציק78

New member
שבוע טוב ריפוי בתקתוק

תתקשרי אלי עכשיו בקשר להעברה למודיעין..

איציק אהלן,

רק עכשיו חזרתי הביתה.. מה רצית לומר לגבי העברה למודיעין? אלירן לא מצליח לתקשר איתי ואני די התייאשתי ממנו.. הוא אומר שיהיה בבית ואני מגיעה לחינם, אומר שיקח מקרר ונעלם.. אם יש לך משהו חדש לומר בנושא שלו, אנא תכתוב לילה טוב..!

פגשתי את אלירן ביום שישי בצהרים

הוא אומר שכעת יומיים לא יהיה זמין הם בבי"ח אבל איציק יכול לאסוף את הדברים עבורם ואני אקבע עם איציק פגישה (איציק הקפה עלי) ונלך יחד ואולי סוף סוף נעשה ביקור בית אצל המשפחה הזו. פנינה

עדכון לגבי המקרר: המקרר נתרם

לזוג עולים מרוסיה, לאחר שלא נמצאה דרך להעביר את המקרר, ובגלל קצר בתיאום. המון תודה על ריפוי בתקתוק, על הרצון הטוב, ועל העזרה הרבה שאת מושיטה לי בימים אלה, ביניהם לזוג ממודיעין.

שלום לכולם, בוקר טוב,

ריפוי בתיקתוק : התקשרתי אלייך באחד הימים אחה"צ לקבוע איתך לקחת את המקרר מיד לאחר שיחה עם איציק, ביקשנו לקחת אותו למחרת ב 3 אחה"צ, אך את אמרת שהוא מפריע בכניסה לבית והבטחת אותו למישהו שאמר שיבוא באותו היום. למחרת דיברנו שוב אך הוא לא לקח את המקרר וביקשת שאני אבוא, ניסיתי ליצור קשר עם איציק אך הוא היה בעבודה ולא זמין. פנינה : תודה רבה בעבור הדברים, ושמחתי סוף סוף להכירך. איציק : תודה רבה בעבור הרצון הבילתי פוסק לעזור. אלירן

למעלה