אולי מישהו פה יכול לעזור ?

anyaj

New member
אולי מישהו פה יכול לעזור ? ../images/Emo53.gif

שלום רב אני זקוקה לעזרה נואשות כי הזמן אוזל !!! דודתי בת 42 אם לילד בן 8 חולת סרטן כבר שלוש שנים במשך השלוש השנים האחרונות המצב רק הידרדר לאחרונה לאחר טיפול שקיבלה, נראה שינוי מפתיע כמעט באורח נס בית חולים נהריה מימן תרופה שכלולה (אני חוזרת ...שכן כלולה) בסל התרופות אך עקב בעיות תקציב נאלץ להעביר את הטיפול לועדה רפואית על מנת שתאשר את המשך הטיפול לדאבוננו הועדה לא מאשרת את התרופה בטענה שהיא לא מתאימה לטיפול למרות המלצתו בכתב של הרופא המטפל (ד"ר בן שחר ) דודתי הוציאה היום מכיסה הפרטי 4600 שח על מנת לקבל את הטיפול !!! מבית מרקחת פרטי (שבאופן מפתיע נציגה שלו הייתה בדיוק היום במקום) בקיצור אין כסף לעוד טיפולים ואין עם מי לדבר למי פונים על מנת שיאשרו לנו תרופה מצילת חיים ? שכבר כלולה בסל והראתה שינוי משמעותי במצב החולה. דרך אגב יש בידינו הוכחות שאשה בת 78 שהיתה באותו מצב בדיוק כן קיבלה את התרופה למרות שהועדה מכחישה בתוקף למה אישה בת 42 אינה זכאית לטיפול מציל חיים ? אנא עיזרו לנו .
 
לפנות מיידית לבית המשפט../images/Emo70.gif

ההמלצה שלי על סמך נסיוני האישי, קיבלתי תרופה כימותרפית באמצעות צו בית משפט. אל תתייאשו! אשמח לענות על שאלותיך, אם יהיו כאלה, במסר. אילת.
 
לשאלתך

יש לך 2 אפשרויות. 1. לקבול אפשר גם במייל באתר של משרד הבריאות להדפיס מכתב לכתוב עם העתק להנהלת הקופה שלה גם באמצעות מייל שבאתר שלהם לפניות הציבור, בכותרת המכתב באמצע לכתוב דחוף עם הדגשה וקו תחתון ולצרפו למייל, המכתב יגיע לדר קרני נציבת קבילות הציבור של משרד הבריאות והיא תטפל.( הכל בשמה כמובן) 2. אפשרות שניה: להגיש בג"צ (בשמה) בבית דין לעבודה נגד קופת החולים ששייכת דודתך באזור מגוריה, הנושא יידון בדחיפות ואם התרופה בסל אין ספק שהיא זוכה. שווה לנסות את שתי הדרכים, לבית דין לעבודה אתם צריכים לגשת פיזית ואם תוכלו לשכור עו"ד עוד יותר טוב. בהצלחה
 
למעלה