אולי מישהו

אולי מישהו

אולי מישהו יכול לענות לי על שאלה ששאלתי קודם. איפה אפשר לשמוע אנשים שרים מוסיקה גרוזינית וגם לראות ריקודים גרוזינים ?

כנסי../images/Emo26.gif

בקשר לשירים בגרוזינית אני לא יודעת אם אפשר לשמוע מישהו שר ב"לייב"... אבל יש דיסקים קלטות וכו'. אבללללל... יש מלא להקות פולקלור גרוזיניות ברחבי הארץ. תלוי איפה את גרה. אני יודעת שברמלה יש, בנתניה גם, אשקלון, כרמיאל וכמובןןןןןןןןןן... הכי הכי מוצלחת (וכן אני משוחדת
) היא להקת הפולקלור הגרוזינית - העירונית של באר שבע - "שלווה", על שם שלווה אפרשמשוילי ובהנהלת בנו דוד אפרמשוילי. החזרות פתותחות לצפייה של הקהל וזה פשוט מדהים... רוקדים שם ילדים מגיל 4 והלאה והלאה עד חבר'ה בני 24 ויותר...! כדאי לראות!! שוב, הכל תלוי באיפה את גרה. אהה ובקשר לשירים... תמיד תוכלי לשמוע את מוריס, קקולי(מישל
-מייקי תשאל את נורית היא יודעת במה מדובר
), שבי, מושקה ואחרים באירועים שלא חסרים אצלינו
טפו טפו בלי עין הרע... חחחחח

אה ועוד משהו...

זה אתר מאוד נחמד שאפשר להוריד ממנו שירים בגרוזינית כל אחד לפי טעמו. ניתן למצוא באתר שירים של מיטב הכוכבים הגרוזינים מכל הזמנים, אז והיום, וגם מנגינות עממיות. מומלץ
אתר בולי

SurAm3li

New member
שירים להורדה....

באתר הזה יש קצת שירים להורדה, אמנם השירים לא כל כך מוכרים (אם בכלל) אבל בכל זאת, שירים.... אם אני ימצא איזה שרת טוב להעלות עליו שירים אז אני יעלה, יש לי שירים רק של זמרים גרוזינים מהארץ (שולטים!) מה אני צריך לשמוע את קיקבידזה? אולי אני ישתף את זה באימיול אבל צריך "ביקוש", אז מי שמעוניין שישרשר לכאן.. מה שאני יכול לשתף: -אריה דזנאשוילי.. (סורמלי. כבוד!) -יצחק ג'ינג'יחאשוילי -זורה חמוקייב -פנטזיה -רינת בר -מלחז -אוספים (המון!) ואולי גם כמה שירים ישנים מקסטות.... אבל זה רק בתנאי שיעזרו לי לשתף...
אם זה כן יצא לפועל אז שלחו לי הודעה פרטית או לאייסי ואני יתן לכם ת'לינק כדי שתתחילו להוריד...

אני רוצה לראות ולשמוע אנשים ממש

אולי יש חוגים לריקוד או שירה גרונית בסביבה.אלי כדאי לעשות מפגש שבו אנשים ירצו לשיר או לרקוד .

מחרוזת...

את יכולה לבוא אליי אני מתנדבת לרקוד לך כמה שבא לך
לגבי שירה לא אבטיח לך כלום... חבל לך על האזניים

אני רוצה שירים של

מוריססססססססססססססססס והרבההההה כמה שיותררררררר...
אם אפשר בבקשה... חוץ מזה שהשירים הגרוזיניים של היום יפים חבל"ז! וגם בבקשה לא לזלזל בקיקבידזה!
הוא זמר ענק! וגם ציקלאורי וספאשוילי ודומיהם... אוהבתתתת...

Aristokrat1

New member
עוד שירים להורדה

קישורים להורדת שירים גרוזיניים - מומלץ מאוד !

למעלה