אולי מישהי יכולה לומר מה רוחב הבד

mmi303

New member
אולי מישהי יכולה לומר מה רוחב הבד

שלום, אני חדשה בפורום הנהדר שלכם.
לאחרונה אני עושה תרגילי טלאים משאריות ישנות.
נתקלתי בהוראות לעבודת טלאים שאומרות לגזור 40 רתועות ברוחב 2.5 אינטש.
השאלה לאיזה רוחב בד הם מתכוונים??
כל העבודות שאני רואה כאן האם הן מבד כותנה 100% - מה רוחב הבד??
תודה על כל תשובה.

עירית32

New member
רוחב בד

בדי הקווילט האמריקאים הם ברוחב 44-45 אינץ' - כ-110 ס"מ.

תהני ובהצלחה

mmi303

New member
אתר לציוד לעבודות טלאים בארצות הברית

תודה רבה לך על תשובתך.
אולי יש לך כתובות של אתרים בארצות הברית למכירת ציוד לקווילטינג כמו סרגלי וגלגלת חיתוך וכל מיני פטנטים.
אני משערת שיותר זול לקנות שם.
האם לקנות באינטשים או בסנטימטרים?? אני רואה שכולם מדברים באינטשים , זאת מידה שאני לא רגילה לחשב בה.

עירית32

New member
ציוד לקווילט

עלות המשלוח מארה"ב עלתה מאז שהזמנתי ציוד, כך שלא בטוחה שכדאי להזמין מארה"ב ציוד , למשל סרגל גדול ומשטח חיתוך גדול - אני מאמינה שהמשלוח עבורם יהיה יקר מאוד ולא יודעת באיזה מצב יגיעו (הסרגל מאוד שביר)

אני הזמנתי סרגלים קטנים יותר, גלגלות ולהבים, לפני שעלו מחירי המשלוח, מחנויות שונות (צירפתי להזמנות בדים או דברים אחרים)

אני לא יודעת להמליץ לך על חניויות כי דברים משתנים במהלך השנים (למשל חנות בשם Hancock's of Paducah - פעם היו עושים מבצעים של משלוח חינם בקנייה מעל סכום מסוים, כל פעם הסכום עלה, ובאיזה שהוא שלב הם שינו את דרך השילוח שלהם וחברת פדקס גבתה ממני 200 ש"ח רק בשביל לבדוק שאכן לא צריך לשלם מכס, ומאז אני לא מזמינה מהם וחבל כי יש להם מבחר עצום של ציוד ומבצעי המשלוח היו נחמדים).

בכל אופן , ממליצה לקנות באינטשים, ואת הפריטים הגדולים לקנות בארץ, ולעשות סקר לגבי מחיר הפריטים הקטנים יותר.

צביה700

New member
בדי הטלאים הם 100% כותנה, בדרך כלל רוחב הבד 110ס"מ.

לעיתים ניתן למצוא בדים שהם לוילונות אך הם מכותנה ומתאימים גם לשמיכות טלאים וגם למגני הראש למיטת תינוק ברוחב של 3 מ' בהדפסים יפייפיים. או 1.50 מ'. ושוב זה מתחיל ונגמר בבחירה שלך. בהצלחה.
צביה

למעלה