אולי מישהי יכולה לעזור לי

אולי מישהי יכולה לעזור לי

אני מאד רוצה ללכת להצטלם לפני החתונה בסופרלנד בראשל"צ, זה משהו שהיה לי בראש כבר הרבה זמן, ונראה לי שיהיה נחמד להצטלם שם, אז התקשרתי לשאול אם זה בסדר, ולא ידעתי שמדבור בכזה סיפור גדול. נתנו לי טלפון של הנהלת הלונה פארק שעוסקים בשיווק ושם דיברתי עם מישהי שאמרה שהיא צריכה לקבל אישור והיא תחזור אליי, כאשר ראיתי שאין תגובה התקשרתי אליה שוה, היא אמרה שעדיין לא אישרו ואפשר להיכנס לשם רק אם נקנה כל אחד כרטיס, הייתי בהלם, אמרתי לה שאני לא מתכוונת לשלם 75 ש"ח בשבילנו ובשביל הצלם כדי להכנס לרבע שעה של צילומים , והסברתי לה שאני לא מתכוונת לעלות שם על מתקנים עם שמלת כלה, הביא אמרה שהיא תבדוק שוב., והיום שוב התקשרתי אליה והיא אומרת לי שהיא יכולה לסדר לנו כרטיס ב- 51 ש"ח, לא נראה לכם מגוחך???, ביקשתי לדבר עם האחראי עליה , אבל נענתי בשלילה... אולי מישהי מכן יודעת איך לעזור לי? אולי למישהי יש פרוטקציה בסופרלנד

אינצה

New member
איזה רוע לב!!!

לצערי הרב אין לי קשרים שם אבל לדעתי זה ממש חצוף מצידם לא לאפשר לכם להצטלם. אולי כדאי לנסות להתקשר שוב ומראש לדבר עם המנהל או האחראי (בלי להסביר לאיזה צורך) בהצלחה

נופר30

New member
רויטל עוד לא אבדה תקוותינו

שוחחתי בסופרלנד וגם בלונה פארק ( אם את רוצה תקציר של השיחה תתקשרי אלי )בסופו של דבר אחרי שניגנתי על השירות ועל זה שהייתי שמחה יותר לעשות איתם עסק אם הייתי רואה במשרד תמונה של חתן וכלה שצולמו שם עם מכתב תודה ( שנידבתי אותך לשלוח במקרה שיסכימו ) מה שלהפתעתי הפך מאין מה לעשות לננסה שוב בכל מקרה חן אמרה שיעשו מאמצים נוספים ממנה לנסות ולהגשים לך את החלום מחר אמור המנ"כל או הסמנכ"ל להתקשר אלי ואני אנסה את כוחי גם שם מקווה שאוכל לעשות לך את החתונה קצת יותר שמח נופר

נופר30

New member
רויטל מקווה שתקראי את זה

ואם לא אז מישהו שיעביר לה הצלחתי לנגן לחן על המצפון והיא מנסה לאתר לי את הבוס שלה ולנסות להכניס אותך בכל מקרה יש פיתרון זמני למקרה שלא יעזור לכולנו יש כרטיס אשראי עם הנקודות שמעיקות לנו על החיים בקיצור כל 250 נקודות זה כרטיס חינם אולי פשוט מה שצריך לעשות זה לתת נקדות תמורת הכרטיס ככה אין לך הוצאות כספיות וגם את מורידה קצת מהנקודות האלה אם את רוצה אני מוכנה לתרום לך נקודות בהצלחה

אתי@

New member
ואנקדוטה קטנה... לפני איזה שנתיים

נסעתי באוטובוס, וזוג חתן-כלה רצה להצטלם באוטובוס, אז הם עלו עם שני צלמים והנהג לא ביקש מהם לקנות כרטיס...
והם דווקא כן נסעו באוטובוס...

רויטל, אני מניחה שנופר כבר עזרה לך

אבל אם גם זה לא עזר, אולי תנסו את הטריק של עתונאים וטלויזיה מקומית שיבואו לצלם את הקרויוז (בדיוק כמו שלירון עשה בהצעת הנישואים) אולי הם יסכימו ל"פרסומת חינם". בכל מקרה שיהייה בהצלחה. והמון המון מזל טוב

למעלה