אולי מישהי מכירה....

אולי מישהי מכירה....

אנחנו מחפשים בחור או בחורה שיש להם כושר משחק, כדי לפרסם את החנות והמעבדה שלנו . כלומר מישהו שיהיה לבוש בבגד בולט שמושך תשומת לב, ויטייל במקום הומה אדם במרכז העיר, עם גימיק מסוים , וימשוך אליו תשומת לב של העוברים והשבים, ויחלק להם גם חומר פרסומי שלנו.

סיגל2

New member
היי רויטל, תנסי אולי באוניברסיטאות

אולי סטודנטים שצריכים כסף קצת ויכולים לשלב את זה עם הלימודים ישמחו לעשות זאת. תנסי במיוחד בפקולטה ללימודי משחק.

uti

New member
MANPOWER

בסכום של עד 30 ש" ח לשעה הם יכולים למצוא לך אנשים מתאימים , אני יודעת ש"בלוקבאסטר" לקחו מהם אנשים לטובת משהו בסגנון, זוג שמגיע לבתי קפה או מקומות הומים עושה איזו שהיא סצנה כולם מסתכלים ובסוף מסתבר שזה פרסומת לבלוקבאסטר, זה נורא חמוד!! ומדברים על זה הרבה אחרי שרואים את זה. תנסו...מקווה שתמצאו!

Hadar p

New member
רויטל אולי את תוכלי לעזור לי....

יש לכם חנות ומעבדת צילום נכון? אני הדבקתי תמונות מוגדלות על לוח קאפה ואני רוצה לתלות אותן על הקיר! אצל הצלם של החתונה ראיתי שיש כזה מתלה שקוף כמו דבק נייר שמדביקים מאחור ויש לו מקום למסמר! בנתים עשיתי לבד איזה משהו בסגנון אבל זה לא זה...... שאלתי את הצלם של החתונה והוא אמר שאפשר לקנות את המתלה הזה בכל חנות צילום...... ואין את זה בשום מקום! הוא גם אמר שאני יכולה לקנות את זה בחנות בשם "מולטי לימינציה" בחולון אבל אני לא מגיעה לשם........ואין להם אתר אינטרנט! את יודעת על מה אני מדברת? מכירה? מוכרים את זה אצלכם? תודה ואני מקווה שלא טעיתי בקשר לחנות צילום!

חנץ

New member
היי הדר,

נראה לי שאיפה שקנית את הקאפה תוכלי למצוא גם מיתלה. כמו שהמלצתי לך בעבר אני יודעת של "ישראגרף" יש כאלו וזה עולה בערך שקל ליחידה. אז אם לא תמצאי בחנויות כמו ארטא תפני אליהם הם יושבים ביגאל אלון 156. תגידי, איך יצאה ההדבקה? השתמשת בספריי דבק? מקווה שלא היו בועות. חן

Hadar p

New member
קניתי את הקאפה בקרביץ ואין להם

מתלה כזה.... איפה לא הייתי הכל חנות צילום בנ"צ רחובות! אצל הצלם של החתונה..... בארטה לא הייתי. קניתי בחנות צילום דבק סיליקון מיוחד להדבקת תמונות ויצא מקסים בלי בועות וממש נראה הדבקה מקצועית....! ישראגרף יושבים ברח´ יגאל אלון? תודה!

חנץ

New member
כן, הם יושבים בפנינת איילון.

א-ב-ל!!! אם את באה מנס ציונה (אם הבנתי נכון את ראשי התיבות) אז תבדקי קודם בארטא, חבל על הנסיעה לת"א לא?!?! בהצלחה

חנץ

New member
אה, עלה לי עוד רעיון

תנסי גם בחנויות למסגור תמונות, גם להם עשוי להיות.

Hadar p

New member
כן אני גרה בנס ציונה אבל אני עובדת

בתל אביב אז זה יכול להיות טוב! רעיון טוב אני אבדוק! תודה!

למעלה