קיבלתי רשימה של מדקרים סיניים באזור המגורים שלי, ואני מחפשת המלצות. אם מישהי מכירה את אחד הרופאים הנ"ל אני ממש אשמח לקבל חוות דעת. 1. רודינסקי עודד, מקבל בריינס 2. שחט הראל, מקבל בככר הבימה 3. מנדלבסקי יפעת, מקבלת בבר כוכבא. תודה.
על מישהו שלא ברשימה שלך - רן כליף, מקבל ליד הסינמטק. 2 חברות שלי היו מרוצות מאוד וגם נהיו הריוניות מאוד. אני אקבל את הטלפון שלו יותר מאוחר הערב - אם תרצי אשלח לך במסר. בהצלחה!
סורי... רק עכשיו השגתי את המספר שלו - 052-3324192 הבנתי שהוא עוזר במגוון של בעיות, מרירית דקה ועד נשים שנמצאות ב-IVF הוא נותן טיפול מלא שכולל דיקור ודיאטה, או דיקור בלבד כתוספת לטיפול קונבנציונלי - הבנתי שהוא בונה תוכנית אישית, אני לא ממש מבינה בזה. שיהיה המון בהצלחה!!
הי לך, גם אני אשמח לקבל המלצה למרות ששמעתי כבר על מישהי ממודיעין (נהדר כשלעצמו..) ש"הכניסה" מספר לא מבוטל של נשים להריון. אבל אשמח לקבל חוות דעת על עוד מומלצים. שתהיה לך שנה טובה חמודה והרבה הצלחה בפרוייקט החדש.
עולה פה לפעמים הצורך בהמלצות, חלקנו מעדיפות להמליץ במסרים וחלקנו בפורום. אני מתלבטת בנושא - בסך הכל נראה לי שעדיף לפרסם בפורום, לאותו מטפל/רופא/איש מקצוע יש אינטרס שיגיעו אליו, וכך המידע מגיע גם לבנות שרוצות לדעת אך אינן רוצות לשאול/להיחשף, או לבנות שיערכו חיפוש על הנושא במועד מאוחר יותר. מצד שני אולי יש מטפלים שאינם רוצים שמספרי הטלפון שלהם יתנוססו כאן (בגלל מס הכנסה?
בנות, רן מדהים ומומלץ בחום רב. איש רגיש מוכשר מקצוען לב רחב נעים ופשוט אנרגיות מושלמות. הרבה פעמים מצאתי את עצמי ממש מחכה למפגשים איתו, ומעולם לא התאכזבתי. כחלק מתהליך השיקום שלאחר האובדן פניתי אליו (דרך חברה שהמליצה עליו בחום לפני שנה וחצי! ואני שמרתי את מס הטלפון שלו!!) והתחלנו בעבודה. יחד אנחנו גם מנסים לעבור את ההריון הנוכחי שעדיין בחיתוליו. אל תחכו שניה, פשוט לכו אליו. (חבל על כל דקה שמתבזבזת...) יאלה שיהיה בהצלחה!