אולי מישו יודע על הערב גותי בסיטי הול? מי ? מתי ? וכמה ? הגמד
ה הגמד הלוחם New member 4/6/02 #3 ידידה שלי אמרה לי .. ערב גותי ואינדוסטריאל בסיטי ב 6 .. יום חמישי. אני לא יכול לבוא יש לי מבחן מסכם בלשון ביום שישי צריך ללמוד אם את רוצה תבואי תהני ותגידי לי איך היה את באה לאינדיגו ב14 נכון ? הגמד
ידידה שלי אמרה לי .. ערב גותי ואינדוסטריאל בסיטי ב 6 .. יום חמישי. אני לא יכול לבוא יש לי מבחן מסכם בלשון ביום שישי צריך ללמוד אם את רוצה תבואי תהני ותגידי לי איך היה את באה לאינדיגו ב14 נכון ? הגמד
ה הגמד הלוחם New member 5/6/02 #5 יש הופעה של בלאק/דאת´ עזאזל , נו מאד , ומשו עם קרבינג (אני מכיר את הגיטריסט הראשי ) הגמד
J jibril rajub New member 6/6/02 #7 סליחה טעיתי טעות מרה הוא לא הגיטריסט... לא נורא... אז אני לא מאאגניב מה לעשות
J jibril rajub New member 6/6/02 #8 סתם אני דווקא אוהב אותם יש להם אתר מאאאגניב http://go.to/dreadfromcraving
ה הגמד הלוחם New member 6/6/02 #9 מה הקשר למאגניב ? פגשתי אותו בהופעה באינדיגו (לא שלהם ) אמממ קוראים לו ניטי אם אני לא טועה .. וגם הוא מסתובב אם אחד אהוד לא בטוח אם הוא בלהקה הגמד
מה הקשר למאגניב ? פגשתי אותו בהופעה באינדיגו (לא שלהם ) אמממ קוראים לו ניטי אם אני לא טועה .. וגם הוא מסתובב אם אחד אהוד לא בטוח אם הוא בלהקה הגמד