אולי מישו יוכל לעזור לי פה

hila733

New member
אולי מישו יוכל לעזור לי פה

אז ככה.. אני וכל החברים שלי היינו אמורים לנסוע ביחד ב9 ליולי, לשבוע. הרבה מתגייסים מוקדם לכן התאריך הזה. אבל כמה מאיתנו נדפקו.. ואני ביניהם.. עם הבגרות במתמטיקה..מועד ב'..וזה יוצא יום רביעי ב12 בגלל זה החלטנו להתפצל..ולהצטרף לשאר..אנחנו נוסעים רק כמה, ביום חמישי ב13.. עד חמישי שלאחר מכן. נראה לכם שיהיו דילים מיום חמישי עד חמישי?? איזה מלון הכי כדאי? או בית דירות? מה עדיף? מה הכי קרוב למרכז שלהם? ואיפה אפשר למצוא דילים טובים וזולים? תודבה מראש וסורי על החפירה :)

hila733

New member
אגב.. טוקוס נאפה.. משו כזה

לאדעת למה אבל יש לנו חברים שהיו שנה שעברה בנאפה ומאוד התלהבו מהמלון הזה. מישהו היה בו? שמעתי שיש בו יותר מידי ישראלים.. יש לכם תמונות משו..?

gilad86

New member
כנסי מותק

לפי מה שאני זוכר שנה שעברה רוב הדילים היו באמצע שבוע אבל אני לא זוכר יש מצב שיהיו לך דילים... לא כדאי לך מלון,רק בית דירות ועדיף לך קרוב לסקוור מאשר קרוב לים הרוב יותר קרובים לסקוור, יש לך את מאוס בית דירות בן זונה אפלנדרה שמעתי טוב וטסוקוס הולידיי גם אחד הטובים-מגדליני ומייקס גרועים. שנה שעברה לארקיע היה דיל קטלני אבל בכלל תחפשי בכל סוכנויות הנסיעות עד שתמצאי משו טוב אם יש לך עוד שאלות שאלי

yossibalali

New member
הים לא רחוק מהסקוור

אבל החוף שיש בו אנשים (הניסי ביץ) רחוק! עדיף תמיד בית דירות! לא צריך מלון זה סתם מיותר כי מי קם לאורחת בוקרר

h555

New member
בקשה למלון מייקס..

אני טסה עם חברות ה1 ליולי..והזמנו מקומות לבית דירות במיקס כי הסוכנות נסיעות המליצה עליו.. ועכשיו קראתי שאמרת שזה גרוע..אתה יכול לפרט לי במה זה גרוע?? חן :)

gilad86

New member
שמעתי שהמקום חורבה והבעלים נאצי

אבל זה לא ממקור ראשון ככה שאולי יש פה כאלה שכן ימליצו לך בכל מקרה אני מבטיח לך שיש יותר טובים בהרבה

h555

New member
עוד שאלה בנוגע לבית מלון..

הבית דירות מיקס קרוב לים ולאזור הבילוים??

נילס ש

New member
גם אני וחברים שלי במיקס הוטל בראשון

גם לכם הציעו את הבית דירות הזה ?!?!? שמעתי שהוא גרועעע רצחחחחח............ הזמנתם מאיסתא ?? חח כי איסתא ישר מציעים את המלון הזה ... יהיה נחמדד לראות שם ישראלים(ישראליות) חוץ מכל השבדיות האלה :)

h555

New member
חח אם אתה אומר

אז ניפגש בבית הדירות הכי גרוע :) חח רגע מתי אתה יורד?

h555

New member
כמה עולה הפארק מים שם?

http://www.waterworldwaterpark.com/ זה הקישור...לקחתי את זה מהדפים הקודמים כמה כניסה?

yossibalali

New member
15 פאונד במקרה הגרוע

12 פאונד במקרה הטוב שאתם מקבלים דיל מהסוכן נסיעות או הנחה מהנהג מונית

Tornado88

New member
וואלה גם אני וחברים שלי טסים ב

1/7 שם אז ניפגוש אתכן גם אללה נירא לי המלון הולך להיות מפוצץ בישראלים....חחח ואם הבעלים אנטישמי אחרי החופשה שלנו הוא עוד ירצה להיות יהודי...נעשה לו את המוות חחחחחחחחחחחח אם בא לך תיתחברי אליי 315756864

אחלה מלון!!!!

זה אחד המלונות לא שונאים שם ישראלים מלון חזק ושוכנתי ב4 בבוקר לשים מוזיקה מזרחית בפול ווליום אחד המלנות אני אהבתי וממליץ בחום!!!

למעלה